Silke

Hvis du er på udkig efter eksklusivt garn, er du kommet til det helt rette sted. Silkegarn er nemlig en fuldkommen fantastisk garntype, der passer til sommerlige sjaler, tørklæder og hulmønstrerede beklædningsgenstande. Mange tror fejlagtigt, at silke ikke er varmt, men til manges overraskelse kan det også holde kroppen varm på de kølige vinterdage. Du har uendelige muligheder for at kreere unikke beklædningsgenstande i denne garntype både til store og små. Og hvis du er på udkig efter en type garn, hvor du virkelig kan forkæle din krop, så er silkegarn det helt rette match til dig.

9 anmeldelser
4 anmeldelser
4 anmeldelser
9 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
63,20 DKK
79,00 DKK
Du sparer: 15,80 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
55,95 DKK
62,00 DKK
Du sparer: 6,05 DKK
0 anmeldelser
42,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Silkegarn har mange unikke egenskaber

Silke er, modsat mange andre typer garn, 100% naturfiber, der spindes af morbærsommerfuglelarvens kokon. Det kan lyde en smule underligt, men den er faktisk god nok. Silke er et meget glansfuldt og smukt materiale, som er både blødt og har fantastiske absorberingsevner. Silke kan faktisk indeholde op til 30% fugt, uden at det føles vådt.

Silke er derudover varme- og kuldeisolerende, hvilket betyder, at din krop vil holdes varm i de kolde vintermåneder. Selvom silke umiddelbart kan virke meget porøst, er det faktisk utroligt slidstærkt, og du kan sagtens kombinere denne garntype med alverdens forskellige accessories såsom knapper, der vil pifte ethvert design op. Alt i alt har silke alle de gode egenskaber, som man ofte efterlyser i en garntype.

Forkæl dig selv eller din familie

Du har rig mulighed for at forkæle enten dig selv eller dit barn, barnebarn, søster eller en helt fjerde med en hjemmestrikket bluse eller andet i det blødeste og dejligste silkegarn. Du finder faktisk også et bredt udvalg af silkegarn kombineret med blandt andet alpaca, som giver en endnu blødere garnkvalitet, perfekt til specielt babytøj. Så, gå på jagt i alverdens opskrifter til babytøj lige her.

Hvis du mangler en god gaveidé, er det altid en sikker vinder at strikke eller hækle et unikt stykke beklædning, som kan hjælpe dem, du har kær med at holde varmen.

Det skal du vide

Når du klikker på de forskellige garnvarianter nedenfor, vil du blive præsenteret for garnet, dets forskellige farver og ikke mindst vores tips og tricks, til hvordan du får den allerbedste strikkeoplevelse. Vi fortæller dig blandt andet, hvilke strikkepinde der anbefales at bruge samt garnets strikkefasthed og vaskeanvisning. Vi bestræber os altid på at gøre købsoplevelsen så nem og smertefri for dig som overhovedet muligt. Og det tror vi på, at du får, når vi åbenhjertet fortæller, hvilke egenskaber hvert produkt har.

Nem og hurtig levering lige til døren

Vi blev i 2016 nomineret til Danmarks Dejligste Garnbutik, og det er vi naturligvis meget stolte af. Denne nominering skyldtes blandt andet vores lynhurtige leverings, som betyder, at du har din bestilling i hænderne inden for 1-2 hverdage. Hvis du bestiller inden kl. 16.00, kan du endda være næsten sikker på at kunne komme i gang med dit nye strikkeprojekt allerede dagen efter, du har placeret din ordre.

 

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving