Nemme strikkeopskrifter

Er du klar til at kaste dig over en strikkeopskrift, men skal sværhedsgraden ikke være for høj? Så frygt ej! Vi har samlet de helt rigtige strikkeopskrifter til dig her.

Vi har forsøgt at finde en masse forskelligartede opskrifter, så om du er til de større projekter som cardigans, sweatre og tæpper eller de mindre interiørprojekter, så har vi fundet de helt rigtige til dig i hver kategori.

Se alle vores strikkeopskrifter her.

Halstørklæde: Et klassisk strikkeprojekt, der bare er lige ud ad landevejen, er halstørklæder. De er utroligt nemme at gå til, og kræver som regel kun, at du kan de helt basale strikketermer. Herunder har vi fundet et nemt halstørklæde i det uldne DROPS Brushed Alpaca Silk, som udelukkende strikkes i retstrik. Strik halstørklædet med frynser for at give det nogle smukke detaljer eller uden for at give det et mere enkelt udtryk.

Find opskriften her.

Karklud: En af de absolut nemmeste genstande at strikke er en karklud. Det er ikke kun en praktisk ting i husholdningen, det er også en fænomenalt god måde at øve dine strikkefærdigheder på. Her er det en god idé at vælge et simpelt mønster, som kun varierer mellem ret- og vrangmasker. Herunder har vi fundet en nem og enkel klud i strukturmønster, som er lige til at gå til. Klik på billedet for at komme ind på opskriften.

Hue: En nem og simpel hue er et nemt og hurtigt projekt at kaste sig over. Hvis du er til den helt nemme version, så kan huen strikkes i rib hele vejen op. En strikket hue kan også bruges til at eksperimentere med flere forskellige ribkombinationer som dobbelt- og tribbelrib. Til at starte ud med har vi fundet denne hue i rib, som kan laves på ingen tid. Huen er nemlig strikket i det meget tykke DROPS Polaris, og derfor kan du hurtigst se fremskridt i projektet. Find opskriften her.

Pandebånd: Synes du alligevel, at huen er for stort et projekt, eller vil du bare hellere lave et pandebånd? Så er det bestemt også i den nemme kategori. Her har vi fundet et enkelt og elegant pandebånd, som er perfekt til både efterår-, vinter- og forårssæsonen. Find opskriften på Winter Companions pandebåndet her.

Tæppe: Selvom det kan lyde vildt for nogle, at tæppe er et nemt strikkeprojekt, så er det faktisk ikke helt ved siden af. Så længe man vælger et tæppe, der er let at gå til, og hvor man hurtigt kan fange mønstret, så er det faktisk en superhyggelig ting at strikke. Derfor vil vi heller ikke fremhæve ét bestemt tæppe, men i stedet anbefale dig at tage et nærmere kig på alle vores tæpper. Find din favorit her og kom i gang med at svinge strikkepindene.

Det behøver altså ikke at være svært at finde en nem opskrift. Faktisk sørger vi for ugentligt at opdatere vores kæmpestore sortiment af opskrifter, så du kan finde lige dén, der passer til dit behov. Herunder kan du se vores nyeste opskrifter.

 

Dag-til-dag levering

Vidste du, at vi kan sørge for, at garnet er hos dig indenfor 1-2 dage? Det skal nemlig være nemt at kunne komme i gang med sit næste projekt, når man først har fundet den rette opskrift. Her er nogle af de vigtigste fordele ved at modtage garnet lynhurtigt:

Sparer tid og kræfter: Når du modtager garn, som er købt hos os, behøver du ikke længere bekymre dig om at løbe tør for materialer eller tage på ture rundt i butikkerne for at finde det rette. Dette kan spare dig tid og kræfter, især hvis du bor langt fra en garnbutik eller har en travl hverdag.

Giver ro i sindet: At vide, at du vil modtage din forsyning af garn lige, når du har brug for det, kan hjælpe give dig ro på, når du først har bestilt. Så er det bare op til os at pakke din ordre, og leveringsfirmaet at levere den til dig. Så behøver du aldrig at bekymre dig om at løbe tør for forsyninger.

Find dit favorit garn, få bestilt det og på ingen tid er det klar til dig - dét er altså smart. Så skynd dig ind at bestille allerede nu, så pakker vi din ordre hurtigst muligt. Find dit garn her.