DROPS - Superwash

Vi kan sikkert hurtigt blive enige om, at strikkede og hæklede beklædningsdele er smukke, personlige, sjove at lave og endnu sjovere at bruge. Det, som dog nogle gange gør, at man enten ikke får strikket den sweater, man har drømt om, eller ikke får brugt de vamsede, strikkede sokker, man har fået, er, at de ikke kan maskinvaskes, og at de derfor ligger så længe i bunden af vasketøjskurven, at man glemmer alt om dem. Sådan er det for mange, og det er ærgerligt. Derfor er det vigtigt for os at have forskellige typer af garn med den specielle superwash-behandling i vores sortiment.

Materiale_227: 100% Merino uld
Pris fra
24,95 DKK
7 anmeldelser
Materiale_227: 100% Uld
Pris fra
16,95 DKK
3 anmeldelser
Materiale_227: 50% Uld /50% Bomuld
Pris fra
24,95 DKK
1 anmeldelser
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
Pris fra
16,95 DKK
3 anmeldelser
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
Pris fra
18,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
Pris fra
21,95 DKK
1 anmeldelser
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
Pris fra
19,95 DKK
0 anmeldelser

Superpraktisk

Superwash-garnet er meget slidstærkt, og det kan endda maskinvaskes på helt op til 40 grader. Vi fraråder dog altid al brug af skyllemiddel, idet det kan skade tøjet. At superwash-garnet kan maskinvaskes betyder slet og ret, at du kan komme i gang med en lang række af de projekter, som du måske ikke har orket indtil nu: børnetøj, bluser, sokker og meget mere. Fælles er nemlig, at det holder rigtig godt og længe trods megen brug, slid og vask. Har du planer om at lave noget til en gave, kan du med fordel tilkøbe én af vores smarte labels med vaskeanvisninger, så modtageren aldrig er i tvivl om, hvordan de skal passe bedst muligt på sit nye produkt.

Vi forhandler mange forskellige typer af det slidstærke og superwash-behandlede garn, blandt andet ren uld, ren merinould samt forskellige uld- og bomuldsblandinger. Mulighederne, for hvordan du bruger garnet, er altså uendelige.

Èn af vores superwash-garntyper er Fabel, som eksempelvis er utroligt velegnet til flotte og farverige sokker, idet garnet kommet i mange forskellige farvekombinationer, og særligt de forskellige multifarve-modeller er meget populære i vores sortiment. Derudover er Merino Extra Fine-modellen på baggrund af garnets blødhed helt velegnet til børne- og babytøj, idet det også er fuldstændig kløfrit.

Kom i gang – nemt og hurtigt!

Tag et kig på vores hjemmeside, og find lige netop det superwash-garn, som passer til dig og dine behov. Vi garanterer en hurtig og sikker levering, hyppige tilbud samt råd og vejledning, hvis du er i tvivl om noget. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål.