Katia

Garn- og tekstilproducenten Katia blev stiftet i Barcelona i 1951 og har siden da været dedikeret til at skabe garn og garnopskrifter til strikkeentusiaster gennem et helt menneskeliv. 

Katia blev først stiftet som datterselskab under moderskibet Hilaturas Génesis, men har siden vokset sig til et stort, internationalt anerkendt firma med mange trofaste kunder og en bred erfaring indenfor DIY tekstil-branchen. Katia-koncernen består heller ikke blot af Katia-brandet, men af de tre mærker Katia, Concept by Katia og Lanas STOP. I dag er Katia en force indenfor garnverden med garner, der sælges i over 50 lande, og nye, innovative opskrifter, der inspirerer strikkere overalt. 

Prøv Katia Jarapa, der er et chunky garn beregnet til at lave bl.a. tæpper, puder og kurve, som er inspireret af de sydspanske Jarapa-tæpper, eller prøv Katia 50 Mohair Shades, som er det fineste, mest lodne mohair-garn, der med sine 20 g har en løbelængde på hele 200 m. 

0 anmeldelser
54,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
42,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
77,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving