Hækleopskrifter til baby


Er der også en lille ny på vej i din omgangskreds? Eller venter du endda selv? Ja, så er det bare at kaste dig ud i én af vores mange gratis opskrifter til baby. Om du søger en opskrift til dit næste babytæppe, en suttesnor eller måske endda hæklet tøj til den lille, så har vi lige dén opskrift, som du mangler.

Find vores store udvalg af gratis hækleopskrifter til baby. 

 

 

Til babyer er det muligt at hækle alt det, som du også ville gøre til en voksen. Det gøre bare det hele lidt sjovere, at projekterne ofte går ganske hurtigt, da de er i mindre målestok. F.eks. kan et nøgle 8/4 bomuldsgarn bruges til både en suttesnor, en lille bamse, en kyse og måske også et par futter. Mulighederne er altså mange, når du skal i gang med at hækle til en lille skabning.

Først og fremmest er det vigtigt at hækle i den helt rigtige størrelse. Er babyen ikke kommet til verden endnu? Ja, så er mulighederne mange, da det ikke altid er idéelt at hækle fra 0-3 måneder, da en jakke i str. 3-6 måneder giver babyen mulighed for at vokse i den. Samtidig kan det også være rart at have præmatur tøj liggende i tilfælde af at babyen skulle være lille ved fødsel.

Her kan du finde alle vores opskrifter på bluser og jakker til baby 

Mange er meget glade for at hækle sæt, så der ikke kun gives en række suttesnore, men også dertilhørende savlesmæk eller matchende hue. Mulighederne er altså mange, når du giver dig i kast med at hækle til en baby.

Vi opdaterer løbende vores udvalg af hækleopskrifter til baby, så du kan finde lige dét, som du ønsker at gå i gang med. Hvis du ikke finder lige dén opskrift, som du har i tankerne, så kontakt gerne os, så vil vi gøre vor bedste for at hjælpe dig på vej.

Se alle vores hækleopskrifter til baby her 

Når du skal i gang med at hækle til baby, så er det også vigtigt at benytte sig af det rigtige garn. De små har de jo med at svine, og derfor er det essentielt at benytte sig af et garn, som kan maskinvaskes, om det så er til kysen eller bamsen.

Her kan du finde alle de garner, som kan maskinvaskes 

De fleste foretrækker at hækle babybeklædning i et merinogarn som det populære Drops Baby Merino eller Drops Merino Extra Fine. Det skyldes, at garnet er meget blødt og ej heller indeholde nogle korte fibre, som kan kilde det sarte babyhud. Garnet er desuden Oeko-Tex certificeret, hvilket betyder at det er testet fri for skadelige kemikalier. Merino er også et naturfiber, som er yderst åndbart, hvilket betyder, at barnet kan komme af med sved og varme.

Mens et merinogarn er at foretrække til beklædning til babyer, så er bomuld langt at foretrække til tilbehør som suttesnore, savlesmække, bamser og lignende. Bomuld kan nemlig vaskes på op til 60 grader i maskinvask. Bomuldsgarnet er bedre til at absorbere væske, og derfor er det helt idéelt til en baby.

Find vores store udvalg af bomuldsgarner her 

Herunder kan du finde yderligere information om hækling til baby :-)