Tykt og chunky garn

Hele denne side har vi dedikeret til tykt og chunky garn, så du nemt og hurtigt kan finde lige præcis det garn, du er på udkig efter. Tykt garn kan både bruges til strikning og hækling, men det er naturligvis vigtigt, at du har de rette pinde og hæklenåle, så de passer til det tykke garn, du skal bruge i dit næste projekt. Du finder tykt garn fra nogle af de mest kendte leverandører, blandt andet DROPS og Mayflower, så du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i top.

Gå på jagt på denne side efter dit nye tykke og chunky garn, der giver dig uanede muligheder for at strikke eller hækle fuldkomment fantastiske beklædningsdele eller boliginteriør.

-50%
Spar op til 40%
Materiale_227: 70% Genanvendt bomuld / 25% Polyester / 5% Andre genanvendte materialer
Pris fra
24,98 DKK
49,95 DKK
Du sparer: 24,97 DKK
Tilbud udløber 10/03/2024
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Polyester
Pris fra
26,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Polyester
Pris fra
26,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Uld
Pris fra
35,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Uld
Pris fra
66,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 80% genanvendt bomuld / 20% polyester
Pris fra
62,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Uld
Pris fra
39,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 73% Mohair / 22% Uld / 5% Polyamid
84,95 DKK
0 anmeldelser
Materiale_227: 100% Merino uld
Pris fra
159,00 DKK
0 anmeldelser

Afprøv nye metoder og kreationer

Med tykt garn har du mulighed for at afprøve helt nye metoder og lave anderledes og unikke kreationer, end du tidligere har gjort i almindeligt garn. Du får nemlig en helt anden og spændende struktur på dine strikke- eller hækleprojekter, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med denne type garn. Det er ingen hemmelighed, at tykt garn er blevet en utroligt efterspurgt vare i løbet af de sidste par år, netop fordi udtrykket bliver mere råt og rustikt. Samtidigt er det nemt at strikke og hækle i - særligt for nybegyndere. Hvis du er nybegynder, kan du gøre klogt i at besøge vores side, hvor vi har samlet alverdens forskellige hjælpemidler til dit strikkeprojekt.

Værd at vide

Hvis du gerne vil købe tykt og chunky garn hos os, vil du opdage, at størstedelen af vores varianter er lavet i uld. Derfor er garnet ideelt at anvende til beklædningsgenstande, da uld har mange gode egenskaber. Det holder dig både varm i de kolde vintermåneder, samtidig med at det køler dig i de varme sommermåneder. Men der er også mange særlige egenskaber, man skal tage hensyn til, når man anvender uld. Disse får du nærmere beskrevet, når du klikker dig ind på hver enkel garntype. Vi fortæller dig også, hvilke strikkepinde og hæklenåle vi anbefaler dig at bruge – så bliver det ikke nemmere at købe nyt garn online!

Sikker levering og betaling

Der er mange gode grunde til at købe garn på nettet, særligt hos os, for du kan spare en god portion penge ved at handle i vores webshop fremfor i fysiske butikker. Men hvis du er nybegynder og ikke er vant til at handle online, skal du ej frygte. Det er utroligt nemt og sikkert, og vi behandler altid dine personlige oplysninger med stor diskretion. Samtidig leverer vi, såfremt du bestiller inden kl. 16.00, produkterne på rekordtid, så du kan komme i gang med at strikke eller hækle allerede inden for et døgn. Du bestemmer også helt selv, om du vil have dine varer leveret direkte til døren, eller om du vil hente dem i din nærmeste pakkeboks.