DROPS Garn opskrifter

Her kan du finde alle vores gratis opskrifter fra DROPS. Vi kan tilbyde både strikke- og hækleopskrifter til børn, voksne, indretning og meget andet!

Opskrifterne er meget forskelligartede, og kan derfor tilgås af både begyndere såvel som de øvede strikkere. DROPS har nemlig sørget for en udførlig guide, gode diagrammer og mulighed for at stille spørgsmål til opskriften under beskrivelsen. På den måde kan du lynhurtigt få hjælp til din DROPS opskrift, hvis du er i tvivl om noget.

Når du har fundet den rette opskrift, så har vi også det rette garn til dig. Som en DROPS SuperStore kan vi nemlig tilbyde alle farver indenfor alle garnkvaliteterne. Vi har også tilpasset opskrifterne, så når du vælger størrelse tilpasses mængden af garnet i opskriften til dine præferencer.

Find alt vores DROPS garn her.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-6%
Pris fra
563,70 DKK
599,25 DKK
Du sparer: 35,55 DKK
0 anmeldelser
-11%
Pris fra
297,00 DKK
332,55 DKK
Du sparer: 35,55 DKK
0 anmeldelser
-14%
Pris fra
224,00 DKK
259,60 DKK
Du sparer: 35,60 DKK
0 anmeldelser
Pris fra
143,80 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-14%
Pris fra
247,00 DKK
287,55 DKK
Du sparer: 40,55 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-11%
Pris fra
264,00 DKK
295,60 DKK
Du sparer: 31,60 DKK
0 anmeldelser

Download DROPS opskrifter

Når du har fundet den helt rigtige opskrift, så kan du hurtigt downloade opskriften, så du kan tilgå den på alle dine devices som computer, iPad, smartphone og meget mere. Det betyder også, at opskriften kan findes, når du ikke er på nettet, og det er altså smart.

Så leder du efter en god opskrift at tage med på ferie, så er DROPS opskrifter det rette valg. Opskrifterne kan også printes ud, hvis du er mere til at have dem i en fysisk udgave. Her kan du downloade opskriften fra hjemmesiden og så printe den ud.

Gratis DROPS opskrifter

Alle opskrifter fra Garnstudio er gratis. Det vil sige, at du kan tilgå hundredvis af smukke opskrifter helt gratis fra vores kartotek. Vi har desuden gjort det nemt for dig at finde den helt rigtige opskrift ved at sortere dem i kategorier. Så er du på udkig efter strik og hækling til børn, så vælger du bare kategorien herover. Dét er altså smart.

Skulle du alligevel mangle en opskrift, så kontakt os gerne. Så kan vi nemlig hjælpe dig med at finde den helt rigtige opskrift, der lever op til dine behov. Vi sidder hver dag klar i kundeservice til at hjælpe dig godt på vej til dit næste strikkeprojekt. Så skulle du have et spørgsmål, kontakt os gerne ved hjælp af kontaktformularen her på hjemmesiden, på Facebook eller en mail på support@yarnliving.com.

DROPS garn alternativer

Det er ikke nogen hemmelighed, at DROPS garn er at finde til en særdeles god pris. Her hos YarnLiving har vi også sørget for at skrue prisen helt i bund. Derfor er det også et attraktivt garn at bruge til andre opskrifter end DROPS egne. Men hvordan finder man det rigtige alternativ, og hvad skal man være opmærksom på?

Find alle vores garnalternativer her.

Vi har gjort det nemt for dig, der ønsker at finde et lækkert alternativ til dyre garner. Vi har nemlig samlet en stor oversigt samt en guide til, hvordan du kan finde de rigtige alternativer. Skulle der være et garn, vi har overset, eller som du ikke kan finde, så kan du altid tage kontakt til os. Oplys blot navnet på garnet, og så sørger vi for at finde et godt og billigt alternativ til dig.

Lynhurtig levering

Her hos YarnLiving sætter vi en stor ære at levere garn og tilbehør til dig lynhurtigt. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at komme i gang med sit projekt, når man først har fundet den rette opskrift. Derfor sørger vi også for at sende din ordre afsted hurtigst muligt.

Vi synes også, at det er vigtigt, at din pakke kommer hurtigt frem til dig. Derfor vælger vi nøje vores bud efter høje krav til sikkerhed og leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser er vi i tæt samarbejde med pakkefirmaerne, så vi kan finde en løsning hurtigt. Derfor kan du altid trygt og sikkert bestille hos os.