Smykker

Her på siden kan du finde alt vores tilbehør, som kan bruges til smykkefremstilling såvel som maskemarkører. Du kan blandt andet finde alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at lave dine egne øreringe eller handle til, at børnene kan komme i gang med at lave sikre og farverige smykker.

Så hvis du eller en du har kær vil til at eksperimentere med at lave smykker selv, så kan du finde alt inspirationen her på siden. Så tag et kig, vælg en kategori herunder og lad dig inspirere af de mange muligheder der er ved at lave sine egne smykker.

Spar op til 33%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Spar op til 40%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-10%
26,10 DKK
29,00 DKK
Du sparer: 2,90 DKK
0 anmeldelser
Spar op til 31%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
31,95 DKK
0 anmeldelser
-10%
17,10 DKK
19,00 DKK
Du sparer: 1,90 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Smykkefremstilling

Er du også helt vild med at fremstille dine egne smykker? Men mangler du lidt inspiration til, hvad du kan gå i gang med? Så har vi samlet det hele til dig lige herunder. Her kan du både finde inspiration og lade dig inspirere til, hvad du kan gå i gang med som det næste:

Brocher: En brochenål er det rigtige for dig, der gerne vil i gang med at lave dine egne smykker, men endnu ikke er klar til de helt store projekter. Nålene har hver især en plade, hvor man kan vælge at sy eller lime forskellige former for pynt på. Det kan eksempelvis være en hæklet blomst eller en elegant nål med perler på. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave i brocher. Så tag et kig på vores forskellige brochenåle her.

Hårspænder: Skab et hårspænde, som er helt unikt. Hårspænder giver nemlig rig mulighed for at udsmykke helt efter behov. Prøv med at lime en masse forskelligfarvede perler på, der giver et alsidigt udtryk. Alternativt kan du også hækle en lille bi eller lignende og klistre på hårspændet. Se alle vores forskellige hårspænder her.

Øreringe: Det er supersjovt at skabe øreringe, der passer til lige netop din stil. Lige meget, om du er til enkle kreoler med en ferskvandsperler eller til farverige og spraglede øreringe med kæder, så har vi en type ørering, der passer til dit projekt. Prøv eventuelt at skabe lange øreringe med perler for at få en unik ørering, der kan bruges til både hverdag og fest. Find alt til øreringe her.

Kæder: Hvad end du er til halskæder, ankelkæder eller armbånd, så kan vi også hjælpe dig godt i gang med det. Vores kæmpe udvalg af smykker gør nemlig, at du kan finde det hele hos os. Det eneste, du skal overveje er, hvordan de skal udformes. Skal det være med elastik eller smykkesnor? Mange eller få perler? Et mere klassisk look eller med smæk på farverne? Mulighederne er utroligt mange, så lad dig inspirere af udvalget herover.

Kvalitet frem for alt

Om det er træringe og -perler eller nøgleringe og smykkesnore, har vi altid fokus på kvaliteten af vores tilbehør og produkter. Høj kvalitet er en mærkesag, og god service er en selvfølge, da vi til enhver tid rådgiver og vejleder vores kunder til at finde det rette tilbehør, som du lige står og mangler. Vores medarbejdere er alle passionerede inden for faget og kan derfor fortælle dig yderligere om vores produkter, hvis du er i tvivl om noget ud fra de angivne beskrivelser.

Det betyder også, at vores dygtige kundeserviceteam sidder klar alle ugens dage til at besvare dine spørgsmål. Så skulle du lægge inde med noget, du gerne vil videre mere om, have uddybet eller lignende, så kan vi sagtens hjælpe dig med det. Så send os en mail på support@yarnliving.com eller brug kontaktformularen nederst på siden, så vender vi retur til dig lynhurtigt med alt, hvad du har brug for at vide.