DG343 Dale DIY Summer Style Blues

STØRRELSE: Voksen

GARNKVALITETER: Lerke, Lerke Pluss, Lille Lerke
TEKNIKK: Fletter, Strik
DESIGNER: Liv Inger Espedal, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, Brit Frafjord Ørstavik

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage

DG343 Dale DIY Summer Style Blues

NY NORSK DESIGN I LERKE, LILLE LERKE OG LERKE PLUSS

Den nordiske sommeren er kort. Veldig kort. Derfor designer vi den fineste sommerkolleksjonen i superlekker bomull-merino-blend som er en absolutt favoritt og en av våre mest populære garnkvaliteter. Nå får du hele tre ulike tykkelser i den fantastiske sommer- og helårskvaliteten. Plaggene blir lettere, luftigere og mye mykere enn i bomull, mens merino absorberer fukt og hindrer at man blir klam selv i sommervarmen.

Alle tykkelsene i LERKE-familien har en rund, fin konstruksjon, svært gode strikkeegenskaper, og er spesielt flott til alle typer fletter, strukturer og hullstrikk. En titt i magasinet viser sommerens trendfavoritter, og her deler vi sommerstrikk for alle. Nå kan du velge de enkleste oppskriftene i striper, riller, rib og fin struktur i rett- og vrangmasker. Eller så faller du for de i flotte fletter og spennende hullmønster. Heldigvis fins det noe for alle nivåer fra nybegynner til litt øvet og øvet.

Husk å sjekke alle de flotte fargene! Her har du mange alternativ å velge blant, og det finnes en LERKE-farge for alle! Nå håper vi du fristes og.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: