Garnforhandler Aalborg

Bor du i Aalborgområdet, og ønsker du at gøre garnkøbet simpelt og hurtigt for dig selv? Så er du kommet til det rette sted.

YarnLiving leverer garn til alle i Aalborg og omegn.

Vi leverer garn, strikkepinde og hæklenåle samt alverdens strikke- og hækletilbehør, og vi garanterer levering 1-2 hverdage efter dit køb.

YarnLiving er en online garnforhandler, og hos os kan du nemt, hurtigt og sikkert købe det, du har brug for, til dit næste kreative projekt.

Vi forhandler et bredt udvalg af garn fra kendte mærker som f.eks. DROPS, Mayflower og Du Store Alpakka. Vi tilbyder også strikkepinde og hæklenåle i mange forskellige størrelser og materialer, og her er KnitPro og DROPS to af vores populære leverandører. Hvis du yderligere står og mangler strikke- eller hækletilbehør, så tilbyder vi også en lang række tilbehørsprodukter, f.eks. fra Prym og KnitPro.

Hos os kan du handle, lige når du har tid og lyst, og du er ikke begrænset af bestemte åbningstider.

Hvis du har spørgsmål angående levering, produkter el.lign., sidder vi altid klar til at svare dig i vores kundeservice.

 

Se vores populære DROPS garn her.

Se alle vores strikkepinde og hæklenål her.

Se vores store udvalg af tilbehør her.

Se vores gratis strikke- og hækleopskrifter her.

 

Vi leverer til alle i Aalborgområdet

YarnLiving leverer garn, pinde, nåle og tilbehør til alle, der vil shoppe online i Aalborg.

Du kan vælge at få din pakke leveret direkte hjem til din dør eller at hente den i en pakkeboks i nærheden af dit hjem, hvis det passer dig bedre.

Vi har nogle super dygtige og effektive lagermedarbejdere, som altid bestræber sig på at få sendt alle ordrer hurtigt afsted. På den måde har man som kunde mulighed for at sidde med sit nye garn eller tilbehør i hænderne allerede 1-2 hverdage efter bestillingen.

 

Altid billige priser på garn, pinde, nåle og tilbehør

Hos YarnLiving finder du altid et stort udvalg af garnkvaliteter, og vi tilbyder bl.a. garn af alpaca, bomuld, mohair, nældefibre og silke. Derudover har vi økologisk garn, glitter- og effektgarn samt stofgarn.

Vores garnpriser er altid presset helt i bund, og løbende afholder vi ydermere store ekstraudsalg, hvor du kan spare endnu flere penge på bestemt garn.

Vi forhandler også billige strikkepinde og hæklenåle, f.eks. rundpinde, strømpepind og jumperpinde. Alle vores pinde og nåle findes i mange forskellige størrelser og lækre materialer.

Hvis du har brug for tilbehørsprodukter til dit kreative projekt, er du også kommet til det rette sted. I vores store tilbehørsudvalg finder du nemlig forskellige produkter såsom målebånd, knapper, labels, seleclips og sjalspinde.

 

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på