Garnforhandler København

YarnLiving leverer garn til alle adresser og postnumre i København. Så hvis du, som bor i Københavnsområdet, vil gøre garnkøbet nemt og hurtigt for dig selv, så er dette den rette side for dig.

Vi leverer garn, strikkepinde og hæklenåle samt alverdens strikke- og hækletilbehør, og vi garanterer levering 1-2 hverdage efter dit køb.

YarnLiving er en online garnforhandler, og hos os kan du nemt, hurtigt og sikkert købe det, du har brug for, til dit næste kreative projekt.

Vi forhandler et stort sortiment af garnkvaliteter, f.eks. fra de populære mærker DROPS, Mayflower og Du Store Alpakka. Vi tilbyder også strikkepinde og hæklenåle i mange forskellige størrelser og materialer - KnitPro og DROPS er blandt vores mange forskellige mærker. Sidst men ikke mindst har vi også en lang række af tilbehørsprodukter, f.eks. fra Prym og KnitPro.

Hos os kan du handle, lige når du har tid og lyst, og du er ikke begrænset af bestemte åbningstider.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid mere end velkommen til at skrive til vores kundeservice.

 

Se alle vores forskellige garntyper her.

Se alle vores strikkepinde og hæklenål her.

Se vores store udvalg af tilbehør her.

 

Levering til alle i København

Vi leverer garn, pinde, nåle og tilbehør til alle, der vil shoppe online i Københavnsområdet.

Du kan vælge at få din pakke leveret direkte hjem til din dør eller at hente den i en pakkeboks i nærheden af dit hjem, hvis det passer dig bedre.

Vi har nogle super dygtige og effektive lagermedarbejdere, som altid bestræber sig på at få sendt alle ordrer hurtigt afsted. På den måde har man som kunde mulighed for at sidde med sit nye garn eller tilbehør i hænderne allerede 1-2 hverdage efter bestillingen.

 

Billigt garn, pinde og nåle samt alt slags tilbehør

Hos YarnLiving finder du altid et stort udvalg af garnkvaliteter, og vi tilbyder alt fra alpaca og bomuld til mohair og silkegarn. Prisen på vores garn er altid skubbet helt i bund. Derudover holder vi ofte ekstraudsalg, hvor du kan spare endnu flere penge på bestemte garnkvaliteter.

Udover et stort garnsortiment forhandler vi også pinde og nåle, og her kan du både finde forskellige rundpinde, hæklenåle, strømpepind og jumperpinde.

Hvis du har brug for tilbehørsprodukter til dit kreative projekt, er du også kommet til det rette sted. I vores store tilbehørsudvalg fås nemlig alt fra knapper, sytråd og tusser til maskeholdere, pindemålere og pindebeskyttere.

 

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på