Mayflower Elba

 Indhold: 68% alpaka, 32% polyamid

Vægt/Længde: 25 g = ca. 250 m

Anbefalede pinde: 3,5-4 mm

Strikkefasthed: 10 cm = 22 masker

Vaskes i hånden / Tåler ikke tørretumbling, tørres fladt. 

34,95 DKK
Lager:
Levering 1-2 hverdage
  • Køb 5 eller flere til 32,95 DKK pr stk.
  • Køb 10 eller flere til 30,95 DKK pr stk.
  • Køb 20 eller flere til 27,95 DKK pr stk.

Mayflower Elba

Ulden fra alpaka er generelt meget blødere og varmere end fåreuld, hvilket gør alpakagarn meget populært. De fine fibre med isolerende luftlommer giver et lunt garn med høj åndbarhed. Suri alpaka er tilmed den blødeste alpakafiber, hvilket gør Elba til en helt ekstraordinært blød garnkvalitet. Garnet føles behageligt både at arbejde med og at have tæt mod huden. Det er let og luftigt og har et mat skær, og de fløjlsbløde alpakafibre giver en lækker struktur. Polyamid holder sammen på de fine fibre og tilfører høj slidstyrke, uden at det går ud over komforten.

Elba kan være et fantastisk alternativ til silkemohairen i Mayflower Super Kid Silk, da Elba har endnu finere og blødere fibre. Du kan erstatte Super Kid Silk med Elba 1:1 og bruge garnet til de mange opskrifter og designs, som er lavet til det andet garn. Husk dog altid at lave en strikkeprøve og vaske den efter anvisningerne, inden du går i gang med dit projekt.

Elba har en dejlig lang løbelængde, og du skal derfor ikke bruge mange nøgler til eksempelvis en sweater. Garnet er fantastisk til blød beklædning som fx trøjer og cardigans samt accessories som huer, sjaler m.v. Med én tråd af det tynde lacegarn bliver projekter som fx sjaler og tynde bluser virkelige lette og luftige. Alt efter, hvilken tæthed du ønsker, kan du bruge alt fra pind/nål 3-5 mm. Ønsker du mere volumen, kan du strikke eller hækle med 2, 3 eller flere tråde Elba sammen og stadig få et let og luftigt resultat.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: