Strikkeopskrifter til babysæt

Her på siden kan vi præsentere alle vores strikkeopskriter på babysæt. Opskrifterne er nøje udvalgt, så der er noget til enhver smag og størrelse. Opskrifterne består hovedsageligt af forskellige bodies med tilbehør, men kan også indeholde tæpper, bamser og meget andet.

Se alle vores strikkeopskrifter til babyer her

Sættene her i kategorien er nøje udvalgte, så du kun får de absolut bedste til din lille. Det betyder også, at vi jævnligt opdaterer kategorien med nye opskrifter, så der hele tiden er en opskrift, der følger med tiden og moden.

-12%
Pris fra
140,00 DKK
159,75 DKK
Du sparer: 19,75 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
353,65 DKK
0 anmeldelser
-2%
Pris fra
428,75 DKK
439,55 DKK
Du sparer: 10,80 DKK
0 anmeldelser
-2%
Pris fra
396,35 DKK
406,35 DKK
Du sparer: 10,00 DKK
0 anmeldelser
-14%
Pris fra
278,45 DKK
322,55 DKK
Du sparer: 44,10 DKK
0 anmeldelser
-1%
Pris fra
373,55 DKK
378,05 DKK
Du sparer: 4,50 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
41,85 DKK
0 anmeldelser
Pris fra
149,85 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
77,85 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
374,60 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
449,55 DKK
0 anmeldelser

Hvilket garn skal du vælge? 

Valget af garn afhænger af, hvilket projekt du kaster dig ud i. I strikkeopskriftens indledning vil der ofte være angivet, hvilken garntype og farvekode der originalt er anvendt på i babysættet. Du vælger dog selvfølgelig helt selv, hvilken type garn og hvilken farve, du ønsker, at sættet skal laves i. 

Når du strikker til en baby, er det i mange tilfælde en rigtig god idé at hækle i merinould. Fordi babyer først lærer at varmeregulere deres krop i omkring 2-års alderen, så er uld en oplagt og meget god mulighed, hvis du strikker tæpper, svøb eller beklædningsgenstande. Da uld har en varmeregulerende effekt, vil din baby nemlig ikke opleve den overophedede og indelukkede følelse, som syntetiske garntyper kan give. De vil samtidig have mulighed for at ånde og komme af med varmen på de varme sommerdage, mens de om vinteren vil blive holdt varme af den isolerende uld.

Merinould er desuden meget blødt og elastisk, og dermed opleves baby-merinould hverken som kradsende, generende eller stift, som andre typer af uld kan. Her på siden kan du finde et stort udvalg af lækre garner fra DROPS. En af kvaliteterne er DROPS Baby Merino, som netop er et garn i den fordelagtige merinould. DROPS Baby Merino forhandles i mange smukke farver og er en klar fanfavorit, når det kommer til babystrik.

Strikker du derimod en savlesmæk til den yngste, så er en klassisk bomuldstråd et oplagt valg. Bomuld er både holdbart og slidstærkt, og så kommer bomuldsgarn i et hav af flotte farver og nuancer. Desuden suger bomuld ganske godt, hvilket vil være med til at holde savlet fra at ramme tøj og bordplade. Du kan selvfølgelig også finde et stort udvalg af bomuldsgarn her hos YarnLiving. Se alt vores bomuldsgarn her.

Digitale opskrifter hos YarnLiving

Ønsker du at strikke noget lækkert og lunt? Eller elsker du bare at strikke tøj eller tæpper til de yngste i familien? Hvis du vil i gang med et lækkert babysæt til den yngste, så finder du med garanti en opskrift her på siden, som du hurtigt og nemt kan komme i gang med. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af gratis strikkeopskrifter påsæt til de mindste i familien. Derudover har vi et hav af interiøropskrifter og opskrifter på dyr & legetøj, som går perfekt til baby. Se alle vores babyopskrifter her

Når du finder den helt rette opskrift, klikker du blot ind på den. Her kan du nemt og gratis downloade opskriften. Det vil også fremgå, hvilket garn og hvilke pinde der er benyttet til opskriften. Du vil altså få al den nødvendige hjælp til at komme i gang med dit nye strikkeprojekt.

Blandt vores udvalg af strikkeopskrifter finder du opskrifter fra mange store brands. Vi har et kæmpe udvalg af gratis opskrifter fra DROPS, og her finder du alt fra opskrifter på tøj, sjaler og hårelastikker til legetøj, tæpper og karklude. Hos os kan du købe alle DROPS-garner og på den måde hurtigt komme i gang med din nye opskrift fra DROPS.

Vi har også mange populære opskrifter fra Mayflower, Du Store Alpakka og Dale Garn, og vi udbyder ligeså de garner, du skal bruge til den pågældende opskrift. Hvis du er glad for at strikke babytøj, bør du tjekke vores opskrifter fra Go Handmade ud. Her finder du de sødeste og fineste strikkeopskrifter til baby. Vi har selvfølgelig også mange flere opskrifter fra andre kendte brands, herunder Manos del Uruguay, Järbo, Istex, Onion og Hjertegarn.