Bog: Hæklerens uundværlige mønstersamling

Design: Melissa Leapman

200 hæklemønstre i tekst og diagrammer.

-15%
254,96 DKK
299,95 DKK
Du sparer: 44,99 DKK
Lager: 4 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage
-15%

Hæklerens uundværlige mønstersamling

Alle, der elsker at hækle, har brug for denne bog, så enkelt kan det siges. “Hæklerens uundværlige mønstersamling” indeholder 200 hæklemønstre af Melissa Leapman, som hun har indsamlet og arbejdet med i omkring 30 år som underviser og designer for mode- og garnvirksomheder. Der er mønstre til både nybegynderen og den erfarne hækler, og er nok til at holde dig beskæftiget i mange år.
Bogens første del indeholder et omfattende mønsterbibliotek med gennemgående forklaringer til mønstrene. Derudover for man i bogen forslag til, hvordan man ud fra mønstrene kan designe projekter, fx tæpper, hatte, puder og meget mere. Alle mønstre er beskrevet med tekst såvel som et diagram og et billede – og kan et mønster vendes, er dette også tydeligt markeret, så man har mulighed for at udvælge netop disse mønstre til sjaler og tørklæder.
Melissa Leapman er en erfaren designer og en kendt og respekteret forfatter og underviser i håndarbejdskredse i England. Hun har skrevet flere bestsellere inden for strik og hækling, men dette er hendes første bog på dansk.

Se hele vores store udvalg af hæklebøger her.

 

År 2018 | ISBN 978-87-406-1796-2

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer