DROPS Paris RECYCLED DENIM

Indhold: 100% Bomuld

Garngruppe: C (16 - 19 masker) / 10 ply / aran / worsted

Vægt/længde: 50 gram = ca. 75 meter

Anbefalede pinde: 5 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p

Maskinvask 60°C / Tørres fladt

9,95 DKK
Lager:
Levering 1-2 hverdage

DROPS Paris RECYCLED DENIM

 
Sjov og let at strikke i bomuld!
 

DROPS Paris er spundet af flere tynde tråde i 100% kæmmet bomuld. Fibrene ånder og absorberer varmen godt, som gør tøj som er strikket i bomuld er sval samtidig som det varmer.


DROPS Paris findes tilgængelig i et bredt udvalg af spændende farver. DROPS Paris er blødt at bære samtidig som det har en delikat og rustik struktur. Garnet strikkes eller hækles let og hurtigt, det er et godt valg til nybegyndere og for interiørprojekter som grydelapper, vaskeklude, håndklæder og viskestykker. Passer specielt godt til personer med følsom hud, da garnet hverken klør eller stikker.

Find gratis opskrifter med DROPS Paris her.

Dette garn er Oeko-Tex® certifieceret (certifikat nummer 951032), Standard 100, Class I. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri fra skadelige kemikalier og er trygt at bruge. Class I er den højeste niveau hvilket betyder at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

Se alle gratis opskrifter i DROPS Paris her.

18/12/2017

Et dejligt gavn som giver et robust og flot look. Jeg strikker dobbelt perlestrik som giver mit strikketøj den nødvendige stivhed, som man ønsker en jakke skal have. Da jeg hurtigt kunne se jeg havde bestilt for lidt garn, skrev jeg en mail og fik straks første klasses service, lageret blev tjekket for garntype, antal på lager, korrekt farve og lotnr. De blev lagt til side, senere sendt afsted og var i mine hænder næste dag, flot, flot service, DR var oven i købet en lille håndskrevet hilsen på følgesedlen

31/05/2019

Et rigtig dejligt garn at strikke af og i en super god kvalitet. Jeg har købt alle farverne og er i gang med strikkeprojekt nr. 2. Garnet giver et flot resultat og så gør det bestemt heller ikke noget at det er bæredygtigt produceret.

Tilføj anmeldelse: