Strikkeopskrifter til cardigans & veste til baby

Gå på opdagelse i vores store udvalg af opskrifter på cardigans og veste til baby. Lad dig inspirere af de mange valgmuligheder og kom i gang med dit næste strikkeprojekt.

Vores opskrifter er designet således, at du nemt og hurtigt kan tilgå dem samt bestille garn. Vælg blot den ønskede opskrift, klik den valgte størrelse på opskriften af og læg dit garn i indkøbskurven. Dét er altså nemt.

Se alle vores strikkeopskrifter til baby her.

-7%
Pris fra
141,83 DKK
151,80 DKK
Du sparer: 9,97 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
203,80 DKK
0 anmeldelser
-5%
Pris fra
113,95 DKK
119,85 DKK
Du sparer: 5,90 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
127,80 DKK
0 anmeldelser
Pris fra
148,85 DKK
0 anmeldelser
Pris fra
89,75 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
295,60 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-6%
Pris fra
336,70 DKK
359,20 DKK
Du sparer: 22,50 DKK
0 anmeldelser
-7%
Pris fra
302,75 DKK
325,25 DKK
Du sparer: 22,50 DKK
0 anmeldelser

Cardigans og vest til baby

Venter du en baby i familien? Lige meget, om du selv venter en lille eller sidder klar som bedstemor, tante eller noget helt tredje, så er det utroligt spændende, når der er en lille ny på vej.

Strik den lange ventetid væk ved at lave tøj til den lille ny. Det kan være en ny cardigan eller vest, som nemt kan tages af og på alt efter behov. Veste og cardigans er nemlig en uhyre populær beklædningsgenstand til de mindste, fordi den let kan tages af og på. På den måde kan en strid vind holdes væk ved hjælp af din egen strik.

Med lynlås, knap eller binding?

Strikkede cardigans kan laves både med knapper og lynlås samt binding alt efter, hvordan man helst vil have udtrykket. En lynlås kan gøre det nemt for forælderen at lyne op og ned, men den kan også være sværere at montere end eksempelvis en knap. Heldigvis er vores lynlåse indkøbt specielt til montering i strik, og desuden kan de fås i mange forskellige farver, så der er rig mulighed for at finde den helt rette.

Se alle vores lynlåse her.

Er du derimod mere til udtrykket med knapper, så er det virkelig også flot til en strikket cardigan. Knapperne kan købes i en farve, der matcher garnet eller skille sig ud med flotte rhisten og lignende. Mulighederne er altså utroligt mange, når det kommer til knapper. Du skal blot være opmærksom på at fæstne knapperne rigtigt godt til cardiganen, så de ikke kan falde af til den lille baby.

Gå på opdagelse i vores store knappeunivers her.

Ønsker du i stedet en cardigan med binding som eksempelvis slå-om, så kan det også sagtens lade sig gøre. I vores oversigt over strikkeopskrifter herover kan du finde et bredt udvalg af cardigans med slå-om effekt, som kan bruges til de mindste. Så tag et kig øverst og lad dig inspirere til din næste babystrik.

Alt til babystrik

Mulighederne er rigtig mange, når det gælder strik til baby. Om du er nybegynder eller øvet strikker, kan du med garanti finde et projekt, der bliver sjovt at gå til. En af de herlige ting ved at strikke ting til baby er, at projekterne ofte tager ganske kort tid. Samtidig skal man ikke benytte særlig meget garn. Derfor behøver babyprojekter hverken at være særlig tidskrævende eller dyre.

Vi opdaterer løbende vores store udvalg af strikkeopskrifter til baby. Opskrifterne byder både på projekter til begynderen, den letøvede og den rutinerede strikker. Blandt vores udvalg af strikkeopskrifter til baby finder du det meste inden for beklædning til baby. Lige fra trøjer, sweatre, cardigans, huer, små vanter, babysko, smækbukser og kjoler til babytilbehør som tæpper og svøb, køreposer, nissehue, dåbskjole og fine kraver.

Læs mere om babystrik her

Når du skal i gang med et projekt til den lille skabning, er garnvalget også vigtigt. Det er her en god idé at vælge et garn, som kan vaskes i maskine, eftersom de små jo har det med at svine og savle. Derudover er mange glade for at strikke i merinogarn, som føles dejlig blødt, og som ikke har korte fibre, som kan kilde babyens hud.