Dale Alpakka Forte

Indhold: 80% Alpaca, 20% Nylon

Vægt/længde: 50 g = ca. 133 meter

Anbefalede pinde: 2.5 - 3.5 mm

Strikkefasthed: 10 cm = 26-27 m på pind 2.5 - 3 / 25 m på pind 3.5

Vask: Uldvask 30 °C, vaskes med vrangen ud, brug vaskemiddel til ud/silke, brug ikke skyldemiddel og tørres fladt.

37,01 DKK
56,95 DKK
Du sparer: 19,94 DKK
Tilbud udløber 16/06/2024
Lager:
Levering 1-2 hverdage

Dale Alpakka Forte

Alpakka forte er et forstærket alpacagarn i 80 % alpaca og 20 % nylon, som kommer i fine, melerede farvetoner. Garnet er lige så blødt og behageligt som ren alpaca, og fargene bliver ekstra flotte i alpacafibre.

Vi anbefaler Alpakka Forte til både trøjer, jakker og nederdele, og det er perfekt til fint tilbehør samt tynde sokker og strømper. Garnet er også meget velegnet til børnetøj, da det holder sig fint selv efter hård brug og slitage.

Alpakka Forte har samme løbelængde og strikkefasthed som Dale Alpakka og Alpakka Space Dye. Således kan garnerne bruges til samme opskrifter.

 

NB! Husk at du kan strikke med Alpakka Forte, Dale Alpakka og Alpakka Space Dye efter samme opskrift.

 

Se de mange flotte Dale Magasiner her. Dale Garn udgiver hver sæson flere meget flotte magasiner til både voksne og børn.

Måske har du allerede prøvet det meget populære Dale Lille Lerke i mere end 35 super flotte farver? Se alle de flotte farver her.

Står du og mangler et effektgarn har Dale Garn lavet et virkelig flot garn nemlig Dale Glitter Effektgarn. Det er super til festtoppe og -trøjer og til en festclutch. Garnet giver en flot effekt i tilbehør og interiør. Og selvfølgelig meget velegnet til strikket og hæklet jule- og nytårspynt. 

Se alle vores lækre garner fra Dale Garn her.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: