DROPS BIG Merino

Indhold: 100% extra fine Merino uld

Garngruppe: C (16 - 19 masker)
Vægt/længde: 50 gram = ca. 75 meter
Anbefalede pinde: 5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17m x 22p
Maskinvask, Finvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

19,95 DKK
31,00 DKK
Du sparer: 11,05 DKK
Lager: Kun 270 stk. tilbage

DROPS BIG Merino

Superwash behandlet extra fine Merino uld!

DROPS Big Merino er opfølgeren til DROPS Merino Extra Fine, spundet af ekstra fine merino uldfibre fra fritgående dyr i Sydamerika.

Det karakteristiske ved DROPS Big Merino er blødhed, fylde, elasticitet og et jævnt resultat, som gør det perfekt for strukturstrik og snoninger.
Garnet er superwash behandlet, det kan vaskes i maskine hvilket gør det velegnet til daglig brug.

Garnet er spundet af flere tynde tråde, som giver ekstra elasticitet og denne specielle opbygning gør det ekstra vigtig at behandle garnet rigtigt: Vær nøje med at overholde strikkefastheden, strik hellere for fast end for løst. Vask ikke tøjet for varmt og lad det ikke ligge i blød. Lad tøjet tørre fladt

Made in EU

Dette garn er Oeko-Tex® certifieceret (certifikat nummer 25.3.0110), Standard 100, Class I. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri fra skadelige kemikalier og er trygt at bruge. Class I er den højeste niveau hvilket betyder at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

 

23/02/2019

Jeg er meget glad for dette garn, det er blødt og kredser ikke. Det har en elastisitet som gør det nemt at bruge til babytøj.

29/07/2020

Lækkert og blødt tykt merino garn

12/08/2020

Jeg er mega fan! Dejligt kraftigt, blødt garn, elastisk og som ligger maskerne pænt. Det færdige arbejde får et pænt look.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på