DROPS COTTON Merino

Indhold: 50% Uld, 50% Bomuld

Garngruppe: B (20 - 22 masker) / 8 ply / DK / worsted

Vægt/længde: 50 g = ca. 110 meter

Anbefalede pinde: 4 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p

Maskinvask, Finvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

25,95 DKK
Lager:
Levering 1-2 hverdage
  • Køb 20 eller flere til 24,95 DKK pr stk.

DROPS COTTON Merino

Et superwash-behandlet garn til alle sæsoner!
 

DROPS Cotton Merino er en kombination af ekstra fin merinould og nydelig langfibret bomuld. Vi har valgt at ikke karte merinoulden og bomulden sammen, hvilket fremhæver hver af fibrenes egenskaber på en bedre måde, samtidig som man får et større spil i farver og tekstur. Som i alle vore merinogarner kommer merino-ulden fra fritgående dyr i Sydafrika og Sydamerika.

Kvaliteten er produceret med en teknik hvor mange tynde tråde er spundet sammen. Det giver rundhed og fylde og gør at garnet egner sig specielt godt til snoninger, strukturmønstre og perlestrik. Denne specielle teknik gør det ekstra vigtigt at man behandler tøjet rigtigt: Sørg for at overholde strikkefastheden, strik eller hækl hellere for fast end for løst. Vask ikke tøjet for varmt, lad det aldrig ligge i blød og lad tøjet tørre liggende fladt.

Garnet er meget behagelig at arbejde med og DROPS Cotton Merino giver skønne, komfortable modeller med tydelige og jævne masker. Ulden er Superwash-behandlet og meget blødt mod huden og egner sig dermed også godt til baby- og børnetøj.

Find alle gratis opskrifter med DROPS Cotton Merino her.

Dette garn er Oeko-Tex® certifieceret (certifikat nummer 25.3.0016), Standard 100, Class I. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri fra skadelige kemikalier og er trygt at bruge. Class I er den højeste niveau hvilket betyder at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

28/06/2022

Et rigtigt dejligt garn at strikke med, blødt, krasser ikke og holder faconen efter vask. Super garn.

Tilføj anmeldelse: