DROPS Fabel Uni Colour

Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid
Garngruppe: A (23 - 26 masker)
Vægt/længde: 50 gram = ca. 205 meter
Anbefalede pinde: 3 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24m x 32p
Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

15,95 DKK
22,00 DKK
Du sparer: 6,05 DKK
Lager: Kun 42 stk. tilbage

DROPS Fabel Uni Colour

Superwash behandlet strømpegarn af uld.

Slidstærkt som bare et strømpegarn kan være - DROPS Fabel er et 4-trådet garn, som er superwash behandlet, så det let kan vaskes i maskine! I modsætning til almindelig strømpegarn er Fabel spundet i en blødere og finere uldkvalitet. Dette gør, at Fabel egner sig til meget mere end bare sokker - prøv det på babystrik!

Med et af de største farvekort i DROPS sortimentet findes DROPS Fabel i 5 forskellige farvetyper. UNI COLOUR, som består af flotte ensfarvede farver; MOULINE hvor to farver er spundet sammen; PRINT hvor hver farve er sat sammen af forskellige farver, som gentages regelmæssigt i tilfældige længder; LONG PRINT er som PRINT men med længere intervaller af hver farve og SPRAY PRINT, som giver farverne en flot tweed-effekt.

Både PRINT- og LONG PRINT-farverne er produceret med en metode, som kaldes “fancy dyeing”, som er forskellig fra andre metoder ved, at hvert farveparti har små variationer i både mønster og nuance. Dette er ikke en fejl men en del af garnets egenskaber.

De strikkede farveprøver, som vises i farvekortet, viser garnets melering, når man strikker over et mindre antal masker, som f.eks. strømper. På større modeller vil meleringen se anderledes ud. Som i alle Jacquard-meleringer kan der være farveforskelle inden for samme farve og parti.

Made in EU
Oeko-Tex® certificate 1300360.O

31/07/2016

Jeg har brugt Fabel Uni Colour til babystrik og jeg elsker det!

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving Aps forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 5000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på