DSA63 Nordic Spring - Alpakka på tykke pinner

SPROG: NORSK

Størrelse: Voksen

Garnkvaliteter: Big Sterk, Faerytale, Fat Faerytale, Mini Sterk, Pus

Teknik: Fletter, Mønsterstrik, Strik, Hullstrik

Designer: Brit Frafjord Ørstavik, Liv Inger Espedal, Iselin Hafseld, Trine Lise Høyseth

-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: 11 stk på lager
Levering 1-2 hverdage
-45%

Se de fine opskrifter fra Du Store Alpakka her

Se diverse rettelser til kataloget her.

– ALPAKKA PÅ TYKKE PINNER

Fluffy og pusemyke motegensere i chunky alpakkagarn herjer strikke-folkets favorittlister. Til sesongens It-gensere har vi plukket fram de mest fantastiske og eksklusive garntypene. Garnkvaliteter du bare kan drømme om å få i ferdigstrikk. Det har forresten pågått lenge nå, og vi er ikke i tvil; strikkefolket bare ELSKER chunky, pusemyk alpakka! Og nå tryller vi fram enda flere skjønne strikkeplagg på tykke pinner i fluffy, børstet alpakka og luftig, mykt blowgarn, bare for å nevne toppen av garnlykke.

Vi går nemlig mot en vårlig høysesong med smekkfulle strikkelister! ALLE skal ha – og de som ikke kan strikke selv, skaffer seg strikkekyndig hjelp. Fargene! Fargene er til å spise opp! Nå strikker vi i delikat fersken, aprikos og mandarin. Og i crispy sjøgrønt, turkis, himmelblått og korall – som nyanser i en feriedrøm. Pluss farger med en liflig duft av rose, syrin og lavendel. SANSELIGHET er stikkordet. Og så elsker vi mønstrene. Det er ganske enkelt, og favorittene strikker vi i lekker lace, flotte fletter, strukturer og enkle mønster i fine rundfellinger. Pick your fav!Nå vil vi dessuten ha litt puffy, men nette og lette fasonger. Plagg som passer perfekt til alle antrekk og anledninger. These babies funker til alt fra jeans og cargos til bølgende silkeskjørt, flytende, vide bukser og lange kjoler i blomsterflor. For nå velger vi en strikkegenser uansett hvor og hva vi skal. Det er bare å ta en kjapp sveip innom Instagram og Pinterest, og følge med der motefolket ferdes. Det er myk strikk overalt, og håndstrikk er fremdeles gullstandarden!

YAY for alle oss som kan kunsten og gjør-det-selv! Og YAY for alle som kaster seg på en utfordring eller fem og lærer seg knepene. Så nå er det bare å gyve løs! Vi er overklar for en skjønn, kreativ sesong fylt av deilig strikkeinspirasjon, fantastiske garn og superkul strikk på alle pinner! What's not to love?

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: