DSA64 Tilbehør

SPROG: NORSK

Størrelse: Voksen

Garnkvaliteter: Alpakka Fur, Alpakka Tweed, Big Sterk, Faerytale, Fat Faerytale, Hexa

Designer: DM Collection

-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: 34 stk på lager
Levering 1-2 hverdage
-45%

Se de fine opskrifter fra Du Store Alpakka her. 

Nogle ganske få rettelser er blevet tilføjet til dette katalog. Du kan tilgå dem her.

De koster «flesk» i trendy motebutikker. Du må fort punge ut fire til åtte tusen for en av sesongs MÅ-HA-gensere fra overopphetede fashion brands. Og da i garnkvaliteter som sjelden er i samsvar med prislappen. De samme genserne – eller i alle fall veldig tett opp til «originalen» – får du i nær sagt alle kjedebutikker også. Absolutt billigere og i garn som reflekterer prisen. Så da er det vel ikke så merkelig at også garnfolket kaster seg rundt og strikker sesongens genserdille i akkurat det garnet de elsker – eller det de har råd til.

Det har vært noe støy rundt kopibeskyldninger. Men når noen drar kopikortet, er det ikke alltid like opplagt at originalen virkelig er en original. De som er så heldig å kjenne garnbransjen diverse ti-år tilbake, drar kjensel på det meste. Og det er heller ingen hemmelighet at designere saumfarer arkiver og motehistorikken i jakten på inspirasjon. Ekte originaler er heller en sjeldenhet. Ikke siden tidlig på 80-tallet har pusegensere i hårete luksusmohair og børstet ull vært mer trendy enn akkurat nå. Men som alt annet har hver epoke sin fortolkning.

Nå er fasongene nettere, og genser er blitt It-mote. Enhver fashionista og influencer viser seg i den hotteste strikkegenseren hvor-som-helst og styler den med både kjoler, skjørt og jeans – og med heels, boots eller flats. Til sesongens It-genser og tilbehør velger vi de mest fantastiske og eksklusive garntypene. Garnkvaliteter du bare kan drømme om å få i ferdigstrikk. Pusemyk børstet alpakka, supersoft blowgarn og chainettegarn, bare for å nevne toppen av garnlykke.

Vår designer, ISELIN HAFSELD, har nok en gang designet en superlekker kolleksjon – denne gangen med hyperaktuelle motegensere og megaskjerf i matchende mønster. Du har sikkert fått med deg at akkurat det er nok et MÅ-HA! Og det er ingen tvil om at skjerfet er like kult alene som sammen med genseren. På tykke pinner går det forholdsvis raskt, og her finner du noe både for deg som er fersk med pinner og garn, og for deg som vil ha en utfordring eller to!Havner noe i denne katalogen på strikkelista di – se det lurer vi på.

Kanskje du deler?

Det ♥ vi!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: