DSA66 Chunky Alpakka Favorites

SPROG: NORSK

Størrelse: Voksen

Garnkvaliteter: Alpakka Tweed, Faerytale, Hexa, Pus

Teknik: Flettemønster, mønsterstrik, strik, hulstrik

Designer: DM Collection

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: 35 stk på lager
Levering 1-2 hverdage
-45%

DSA66 Chunky Alpakka Favorites

CHUNKY ALPAKKA-FAVORITTER – Megamyk miks på tykke pinner!

Vi vet det. Chunky, pusemyk alpakka ruler strikkelistene! Selvfølgelig. Ingenting slår en selvlaget, fluffy genser eller jakke i et kult design strikket i det fineste, mykeste luksusgarnet. Vi snakker toppen av garnlykke!

Hvis du lurer. Strikkedesign handler selvsagt om kreativitet paret med fagkunnskap, erfaring og innsikt. Men kanskje like mye om tålmodighet og MYE testing, prøving og feiling. Pluss en real porsjon matte. Sammenlagt kan vi med god grunn kalle det #slowfashion – i mangedobbel betydning.

Alt tar tid og enda lengre tid. Det aller gøyeste er å teste nye muligheter, blande garn og farger, forske på mønster, sette sammen nye mønsterelementer – og tøye mulighetenes strikk til briste­ punktet. Sånn er det når man hele tiden må litt videre, utfordre og kreere nye strikkeunivers. Bittelitt galskap, ja – der tålmodig utålmodighet kommer godt med.

Strikkefolket elsker fluffy fashionstrikk. Man skulle tro at ALT er gjort og strikket allerede. Men det er jo ikke det. Bare se hva som skjer. Underveis, mens vi jobbet med design til dette heftet, oppdaget vi noe nytt. Først var det bare en antagelse. Som måtte testes. Gang på gang og i mange forskjellige strikketeknikker; i hullstrikk, fletter, strukturer og glattstrikk. I strikkeprøver store som en halv genser. I alle fall nesten.

Antagelsene slo til. Det stemte. Og her ser du resultatet når vi strikker ett design etter akkurat samme oppskrift i tre forskjellige garnblandinger og i tre ulike fargevarianter. Egentlig enkelt, men likevel en morsom oppdagelse. Basisen er FAERYTALE i ren, 100 prosent børstet alpakka. Så kan du velge om du vil mikse FAERYTALE med PUS, HEXA eller Alpakka TWEED – og strikke din favoritt i dine favorittfarger.

Vi er svak for de vakre, dype, krydrete nyansene – farger som minner om gamle, persiske tepper. Men en liten titt i fargekartene garanterer at du finner dine yndlingsfarger – enten du elsker duse, støvete pasteller eller trives best i nøytrale naturfarger. Your choice!Vi er sååå klar for nyheter på strikkefronten. Klar for gode stunder med strikketøyet, for nye, lekre plagg som gjør oss stolt og glad – langt inni sjela. Og vi er overbevist om at det blir en ny kreativ sesong i et vanvittig pinneklirr med nydelig garn og masse strikke­ inspirasjon!

WHAT’S NOT TO LOVE!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: