49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage

Magasin: DSA42 Alpakka Kids

15 skønne nye opskrifter til baby og børn, 3 mdr. til 6 år, fra Du Store Alpakka. Se dem alle i linket herunder.

SPROG: NORSK

STØRRELSE

Baby, Barn

GARNKVALITETER

Air Dreamline, Alpakka Fur, Alpakka Wool, Baby silk, Faerytale, Fin, Hexa, Pus, Sky Dreamline, Soul Dreamline, Sterk, Tynn Alpakka

TEKNIKK

Hekling, Strikk

DESIGNER

Anne-Kirsti Espenes, Hrönn Jónsdóttir

 

Du Store Alpakka (DSA) bruger kun de fineste fibre i deres garner, og alpakafibre er af høj kvalitet er udsædvanlig bløde. Selv den sarteste hud tåler normalt DSA's fineste alpaka lige på huden. 

 

Guttestrikk & Jentestrikk – til alle alpakka-kidsa!

Nå har vi gjort det igjen. Vi har fylt et helt magasin med høstens deiligste plagg til alle alpakka-kidsa. De minste trenger klær som luner, puster og regulerer varmen. Alt det og mere til får du i en god alpakkakvalitet. Derfor anbefaler vi alpakka, alpakka-ull og alpakka-silke både til de sarteste spebarna og til viltre barnehageunger – både innerst mot huden og som isolerende mellomlag under yttertøy og parkdress.
Det finnes et alpakkagarn til alle behov og bruk. BABYSILK og FIN i nydelig alpakka-silke er selvskreven til babyklær, hentesett, undertøy og finplagg. STERK i alpakka-merinoull, som er forsterket med 20 prosent nylon, er super til barnehageklær, sokker og plagg som skal tåle slitasje.
Alt fra enkel rillestrikk til striper, koftemønster og fin aranstrikk er superaktuelt til de minste. Til barnehageVesla slår nok jakker som LUSESTJERNA, LILLEMILLEBLOMST og LILIMOR an. Det tipper vi RILLESØTE LOMMEGENSER også gjør. Den fineste guttestrikken som KRYSS & KRINGLE, KUBIK og FLETTEFIN genser er like fin til småjenter, og hvem kan stå imot LILLEBJØRN bamsejakke og bukse!
Har du først funnet noe som passer poden perfekt, har du flere garnvalg. Husk at TYNN ALPAKKA i 100 prosent alpakka, ALPAKKA WOOL i 60 prosent alpakka og 40 prosent ull og FIN i 50 prosent babyalpakka og 50 prosent mullbærsilke, har samme strikkefasthet, ulike bruksområder og er passe tykt til fine barneklær. Som alltid er det gøy å eksperimentere med garn, blande tynt og tykt, glatt og pusete – og se hva som skjer. Det kan ikke gå galt. Bare se LINEA PYNTEKJOLE som er perfekt i barnehagen. Eller hva med en skjønn KNAPPELUN VOGNPOSE som følger go’ungen fra storvogna til bilbagen, er stor nok til sportutgaven og funker fint som sovepose hjemme også.
Alle barn fortjener alpakka og mer alpakka!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: