49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: 5 stk på lager
Levering 1-2 hverdage

Magasin: DSA45 Alpakka Tweens

SPROG: NORSK

STØRRELSE

Barn

GARNKVALITETER

Alpakka Fur, Alpakka Wool, Bling Effekttråd, Dreamline Sky, Dreamline Soul, Fin, Hexa, Pus, Sterk, Tynn Alpakka

TEKNIKK

Mønsterstrikk, Strikk

DESIGNER

Liv Inger Espedal

 

ALPAKKA TWEENS – strikk til skole & fritid

Barndom er ikke som før. Ikke ungdom heller, for barn blir ungdom lenge før sweet thirteen. De unge mellom åtte og tolv-fjorten kalles ofte den glemte aldersgruppa. De er kule og motebevisste og vet godt hva de vil gå med og ikke. De shopper ikke i barnebutikkene, mens ungdomskolleksjonene ofte er for store. Det er det slutt på. For nå lager vi kul og brukbar strikk for nettopp dem.

De unge fine, folka mellom 8 og 14 år. Strikk som funker i skolehverdagen og på fritiden. Myke, deilige alpakkaplagg man kan bruke med slim, low croch og boyfriend jeans, chinos, shorts, tights og leggings. Alle favorittene funker med alpakka – alpakka som luner, varmer og er myk som silke. Strikk er mote – personlig mote. Fordi du får eksklusive custom made klær. Noe ikke alle andre har. Ungdommen vil kanskje velge fargene selv. Strikk er kult, og kanskje er det noe her som inspirerer poden til å prøve seg på strikking selv? Et enkelt skjerf og lue i rillestrikk eller i tykt alpakka-pelsgarn er et perfekt startprosjekt for en kreativ åtteåring.

I denne ALPAKKA TWEENS-katalogen får du oppskrift på flotte fair isle-mønster og koftestrikk i tøffe fargekombinasjoner. Fine gensere med enkle, grafiske border og i klassisk aranstrikk. Og selvsagt en kul langjakke i super-enkel, tykk rillestrikk. Vi håper både du og dine fine unge blir inspirert til å ta pinnene fatt. Og nå går vi mot nok en vakker og kreativ alpakka-vår.

Vi sender lune hilsener & et ønske om mange gode alpakka-stunder!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: