49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: 2 stk på lager
Levering 1-2 hverdage

Magasin: DSA48 Alpakka Nordic Spring

SPROG: NORSK

STØRRELSE

Barn, Voksen

GARNKVALITETER

Alpakka Fur, Alpakka Tweed, Alpakka Wool, Baby silk, Bling Effekttråd, Dreamline Air, Dreamline Sky, Dreamline Soul, FaerytaleFin, Mini Sterk, Pus, Sterk, Tynn Alpakka

TEKNIKK

Hekling, Hullstrikk, Mønsterstrikk, Strikk

DESIGNER

Anne-Kirsi Espenes, Hrönn Jónsdóttir, Berit K. Skårland, Vigdis Ringen, Liv Inger Espedal, Bente Presterud Røvik

 

ALPAKKA NORDIC SPRING

Det er på tide å planlegge vårens og sommerens strikkesesong. De fleste vi kjenner har et misunnelsesverdig pågangsmot, store ambisjoner og laaange lister med venteprosjekter. Som blir stadig lengre når nye fristelser dukker opp i garnhorisonten.

Så hva annet kan vi gjøre enn nettopp å friste? Friste med det mykeste alpakkagarnet i vårens lekreste trendfarger. Friste med flott design, fine teknikker og spennende fasonger. I vårmagasinet har vi tenkt på alle; fra voksenstørrelser til gutter og jenter 2-14 år. Du finner nydelig tilbehør, lune og lekre sjal og deilige alpakkasokker – som er perfekt i sommersandalene.

Vi kommer ikke unna alpakkastrikk i den nordiske våren og sommeren, og nå må vi ha noen nye sommergensere. Det luner godt når grillsesongen åpner og trengs både på utekafé og i mer fasjonable hagepartys. Årets trendgenser strikker vi i FAERYTALE – favoritten i fantastisk flott børstet alpakka som ikke siger og holder fasongen. Ta turen innom fargekartet og sjekk ut alle de 14 nye trendfargene! Vi tipper at du finner opp til flere nye favoritter nå.

Du som bruker timer med pinner og garn fortjener kvalitet – og valgfrihet. Derfor lar vi deg velge ditt favorittgarn til oppskriftene. For nå kan du bruke ALPAKKA WOOL, MINI STERK, TYNN ALPAKKA og FIN til de samme oppskriftene. Denne sesongen ønsker vi oss flotte fletter, lekker hullstrikk og enkle, fine strukturer. Her kan nybegynnere finne superenkle prosjekter, men vi har selvsagt tenkt på deg som vil ha litt mer utfordringer også. Og alt strikker du som alltid i de aller fineste alpakka-kvalitetene – fra din alpakkaspesialist.

Vil du holde deg oppdatert på DSA-fronten? Da bør du følge oss på Facebook. Meld deg også på nyhetsbrevet på www.dustorealpakka.no. Vi gleder oss til å dele alle nyheter og aktiviteter vi kommer med i løpet av året.

Vi i Du Store Alpakka ønsker deg en nydelig vår, og lykke til med ditt neste alpakkaprosjekt!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: