-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage
-45%

Magasin: DSA49 Sweet Alpakka Kids

STØRRELSE

Baby, Barn

GARNKVALITETER

Alpakka Tweed, Alpakka Wool, Dreamline Air, Dreamline Sky, Dreamline Soul, Hexa, Mini Sterk, Sterk, Tynn Alpakka

TEKNIKK

Fletter, Mønsterstrikk, Hekling, Strikk

DESIGNER

Liv Inger Espedal, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, Hrönn Jónsdóttir

MYK STRIKK TIL ALLE BARNA 

Snart er det på tide å plukke fram de varme klærne igjen, og ingenting funker bedre enn lune, myke strikkeplagg i den norske høsten og vinteren. Heldig er den ungen som får skuffen fylt av deilig hjemmestrikk.

I dette magasinet finner du oppskrifter på lune jakker og gensere, og de beste hverdagsplaggene som barna trenger nå. Hva med noen fine strikkebukser eller en tøff heldress under parkdressen? Både førsteklassingen og lillesøster i barnehagen ønsker seg garantert en supersøt hverdagskjole med fine border og mønster. Når vi så plusser på med deilig tilbehør og et stort rillestrikket teppe er det bare å gå i gang med pinner og garn.

Når du nå skal strikke til de minste, er det mange gode grunner til å velge garn fra Du Store Alpakka. Vi velger for det første kun den beste fiberkvaliteten. Alpakka er langt mykere enn saueull, og selv den sarteste kan tåle vår alpakka rett på huden. Alpakka er en såkalt hypoallergenisk fiber, og risikoen for allergiske reaksjoner er minimal. Fiberen inneholder dessuten naturlig svovel som er gunstig for sart hud.

Fordelen med alpakkafiberen er at den er tre ganger varmere enn saueull, samtidig som den puster og regulerer varmen. Fiberen er både lun og svalende etter behov, og det er perfekt for unger som er i bevegelse hele dagen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: