-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: 5 stk på lager
Levering 1-2 hverdage
-45%

Magasin: DSA50 Alpakka Teenz

SPROG: NORSK

STØRRELSE

Voksen

GARNKVALITETER

Alpakka Tweed, Alpakka Wool, Dreamline Air, Dreamline Sky, Dreamline Soul, Faerytale, Hexa, Mini Sterk, Pus, Sterk

TEKNIKK

Fletter, Mønsterstrikk, Strikk

DESIGNER

Brit Frafjord Ørstavik, Gøril Hole

Unge mennesker er folk som er like forskjellig som alle andre. Ungdom kommer fra allesteder. De har forskjellig smak og stil, hører på forskjellig musikk, dyrker sine helter, elsker eller avskyr idrett, og har ulike meninger om skolen, politikk, krig, fred, miljø, dumpster diving, og sånn.

Men vi tipper at ungdom har noe felles. Alle liker selvsagt hjemmestrikk. Fordi strikkeplagg kan være akkurat som du er. Det er trøblete at det er så lite strikk til unge folk, men nå tar vi den nye garngenerasjonen på alvor. Vi gir dem kul strikk de vil ha. Ikke at det er så trøblete når DIY og hjemmelaget igjen er blitt trendy. Ingen mote-flauser, her nei.

I denne katalogen får du den fineste strikken til nettopp de fine folka mellom 10 og 16 år. Strikk som funker i skolehverdagen og etter. Myke, kule alpakkaplagg man kan bruke til det meste. Strikk er funksjonelle klær og mote – personlig mote. Fordi man får custom made klær. Noe ikke alle andre har. Kanskje er det noe her som inspirerer til å teste egne strikkeprosjekter? Et enkelt langskjerf, en chunky halstube eller en kul beenie er et perfekt startprosjekt for et ungt, kreativt menneske.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: