-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage
-45%

Magasin: DSA51 Alpakka Bliss

STØRRELSE

Voksen

GARNKVALITETER

Alpakka Fur, Alpakka Tweed, Alpakka Wool, Faerytale, Hexa, Sterk, Tynn Alpakka

TEKNIKK

Fletter, Strikk

DESIGNER

Iselin Hafseld

DESIGN BY ISELIN HAFSELD

Det er noe helt spesielt og fantastisk med alpakka, og helt fra Du Store Alpakka introduserte alpakkagarn i 1999, har strikkefolket vist å sette pris på det.

Nå gleder vi oss til å presentere en helt ny alpakka-kolleksjon designet av ISELIN HAFSELD. Endelig er katalogen her, og vi gledes over et vell av lekker design i de aller flotteste alpakkakvalitetene.

Alle som har frekventert garnbransjen i noen ti-år, kjenner Iselins design både fra industri- og håndstrikk, og fra en uendelig lang rekke profilerte bestselgere. Alle andre kan bli kjent med designkarrieren, fra hun gikk ut av SHKS – Statens Håndsverk- og Kunstindustriskole og fram til i dag – og sikre seg ennå flere lekre oppskrifter. Derfor et lite NB! Høstens MÅ-HA-strikkebok er: Strikk fra TINDE.

Iselin er nettopp kvinnen bak merket TINDE, og hun har designet eksklusiv finstrikk helt fra 1996. Iselin er kjent for sin kreativitet, håndverksfaglig perfeksjon og en avslappet og tidløs stil. Med andre ord; perfekt for norske kvinner.

Nå får du trendy strikk i alt fra enkle strukturer til flotte fletter og klassiske Fair Isle-mønster i spennende nye farger og passformer. Det hele føles fresht og eksklusivt når garn og teknikker blandes i samme design, og selv plagg som ser avansert ut er absolutt strikkbart for de fleste.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: