DROPS Nepal

Indhold: 65% Peruvian Highland Uld, 35% Superfin Alpaca

Garngruppe: C (16 - 19 masker) / 10 ply / aran / worsted

Vægt/længde: 50 g = ca. 75 meter

Anbefalede pinde: 5 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p

Håndvask, max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes

15,95 DKK
22,00 DKK
Du sparer: 6,05 DKK
Lager: Kun 206 stk. tilbage

DROPS Nepal

Et perfekt hverdagsgarn!
 

DROPS Nepal er et dejlig, tykt luksusgarn spundet i 35% Superfin Alpaca og 65% Peruvian Highland Uld, en blanding som fremhæver alpacaens silkebløde overflade, samtidig med at ulden bidrager til bedre formstabilitet. Fibrene er ubehandlet, det betyder at de kun er vasket, og ikke udsat for nogen kemisk behandling før indfarvning. Dette fremhæver garnets naturlige egenskaber bedst.


Kvaliteten er spundet sammen af 3 tråde, hvilket giver et spændende, rustikt og flot maskebillede. DROPS Nepal er en letstrikket kvalitet og egner sig særdeles godt til at filte. Tøjet får efter filtning en jævn og blød overflade.

DROPS Nepal indeholder mixfarver, det betyder at ulden kartes sammen før garnet spindes hvilket giver en flot mixet effekt.

Made in Peru

 

 

11/11/2016

dejligt blødt og elastisk; skønt at strikke med, og det går hurtigt. Pænt og jævnt resultat at se på. Virkelig varmt; har strikket en poncho og den er supergod at holde varmen med; man mærker tydeligt at det er uld. Kradser ikke særligt meget; dog ville jeg nok ikke vælge det til en trøje direkte mod huden - men poncho, veste, sjaler o.s.v hvor man kan have noget andet inden under.

08/11/2019

Skøn garn, jeg strikker huer af den,og det bliver flot og jævnt...men er jo vild med alt jeres garn..

02/12/2019

Lækkert garn til huer f.eks. øreklap huen fra strikkeglad. Jeg bruger huen hver dag på stranden.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på