Du Store Alpakka Wool

Indhold: 60% fineste alpaca, 40% uld

Vægt/længde: 50 g = ca. 166 meter

Anbefalede pinde: 3 mm

Strikkefasthed: 10 cm = 27 m

Vaskeanvisning: Håndvask ved 30 grader. Vendes med vrangen udad før vask. Brug vaskepose. Brug vaskemiddel til uld/silke - gerne økologisk. Brug ikke skyldemiddel. Tørres fladt.

35,71 DKK
54,95 DKK
Du sparer: 19,24 DKK
Tilbud udløber 21/07/2024
Lager:
Levering 1-2 hverdage

Du Store Alpakka Wool

Alpakka Wool fra Du Store Alpakka er et nyt blødt og lækkert brugsgarn i 60% fineste alpaka og 40% ren fin uld til let og fint tøj. Produceret i Peru.

Garnet har beholdt alpakafibrenes blødhed og slidstyrke, mens ulden sørger for god elasticitet og fin struktur. Når du vælger Alpakka Wool får du holdbart tøj, som passer til både baby, børn og voksne.

Alpakka Wool har samme strikkefasthed som Fin og Tynn Alpakka.

Hver gang du køber garn fra Du Store Alpakka, støtter du Mirasolskolen i Peru.

 

Alpaka - en naturlig luksus

Alpaka er en af verdens mest eksklusive fibre og blev tidligere kun brugt af inkakongerne i Peru. Hvis man havde udført en gerning, som var af stor betydning for landet, kunne man være så heldig at få alpakatøj i gave – ellers var dette kun for de udvalgte.

Alpakadyrene
Alpakahåret kommer fra alpakaen, som lever højt oppe i Andesfjeldene i Sydamerika og er et af fire dyr i den sydamerikanske kamelfamilie. Dyrene er forholdsvis sjældne, og prisen på råvaren bliver derfor ganske høj.

Tre gange varmere end almindelig uld
Alpaka har mange uovertrufne brugsegenskaber som adskiller sig fra almindelig uld. Alpaka er ca. tre gange varmere end almindelig uld. Alpaka føles varmt, når det er koldt, og svalt når det er varmt.

Healende evner
Den har «healende evner», dvs. at gigtpatienter og andre med problematiske led har stor glæde af alpaka.
Alpaka klør heller ikke på de fleste mennesker. Alpaka indeholder ikke lanolin – godt at vide hvis du er allergisk!

Hvordan behandles alpaka
Alpaka har en flot glans og indeholder meget svovl. Det er derfor klogt at hænge alpakatøj til lufting, da det vil rense sig selv. Hvis du bliver nødt til at vaske tøjet, brug Milo, Woollight eller en god hårshampoo, vask i hånden med rigelig lunkent vand. Lad tøjet tørre fladt i den rigtige facon, gerne på et håndklæde. På den måde holder det sig fint i mange år fremover.
 
Se vores udvalg af Du Store Alpakka her. 
07/10/2020

Nået af det mest lækkereste garn

Tilføj anmeldelse: