Scheepjes Organicon

Indhold: 100 % Organisk Bomuld

Vægt/længde: 50 gram = ca. 170 meter

Anbefalede pinde: 3.00 mm

Strikkefasthed: 10 cm = 28 m x 40 p

Maskinvask / Skåneprogram max 40°C / Tørres fladt

29,50 DKK
Lager: 14 stk tilbage på lager

Scheepjes Organicon

Scheepjes Organicon er fremstillet af 100 % organisk bomuld og er en del af en global bevægelse med fokus på reducering af ressourceforbrug og miljøvenlige produktionsmetoder.

Økologisk bomuld er en helt særlig, blød fiber, der passer perfekt til følsom hud. Garnet er derfor ideelt at anvende til tøj, legetøj eller tilbehør til babyer og småbørn samt til den voksne med sensitiv hud.Garnet er vegansk, da det ikke indeholder nogen animalske produkter eller biprodukter.

Derudover har det GOTS-certifikatet, der gennem sporbarhed sikrer, at bomulden er dyrket på organisk certificerede marker, hvor der ikke bruges kemisk gødning. Certifikatet garanterer desuden, at garnet er opdrættet på en bæredygtighed måde, der samtidig sikrer fortsat frugtbarhed af det land, det dyrkes på. Farvestofferne er ligeledes GOTS-certificerede og har det højeste bæredygtighedsindeks inden for tekstilfremstilling.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving