Garnalternativer

Sidder du med en opskrift, og vil gerne bruge et andet garn end det anbefalede? Der kan være mange grunde til at bruge et andet garn end det, som oprindeligt er anvendt i opskriften: Pris, kvalitet og allergi kan alle være faktorer, som spiller ind. Derfor har vi her forsøgt at samle en række forskellige bud på, hvad du kan bruge som alternativ.

Denne guide udbygges løbende og kan anvendes til at udskifte et givent garn til et andet. Sidder du for eksempel med en opskrift i Sandnes garn og gerne vil anvende et alternativt garn, så kan du bruge denne guide.

Vær altid opmærksom på løbelængde og strikkefasthed ved garnalternativer. Det er altid en god ide at lave en strikke- eller hækleprøve, når man anvender et andet garn, end opskriften lyder på, så man er sikker på at få strikket den rigtige størrelse :)

Mangler vi et garn, som du ønsker et alternativ til? Så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig godt på vej. Ved at kontakte os direkte kan du også hjælpe os med at udbygge vores udvalg af alternativer, så endnu flere kan få glæde af dem.

Mangler du et alternativ til Sandnes garner, så se her:

Sandnes garnalternativer - klik her

Filcolanas alternativer kan findes her:

Filcolana garnalternativer - klik her

Ca Ma Rose alternativer kan findes ved at klikke på nedenstående link:

Camarose garnalternativer - klik her

Herunder kan du finde en række forskellige kategorier med alternativer. Klik ind på dem for at finde det alternativ, som du mangler.