Garnforhandler Århus

Bor du i Aarhus kommune og vil du gøre garnkøbet nemt og hurtigt for dig selv?

Vi leverer garn, strikkepinde og hæklenåle samt alverdens strikke- og hækletilbehør til hele Aarhus, og vi garanterer levering 1-2 hverdage efter dit køb.

YarnLiving er en online garnforhandler, og hos os kan du nemt, hurtigt og sikkert købe det, du har brug for, til dit næste kreative projekt.

Vi forhandler en lang række garnkvaliteter, f.eks. et stort udvalg fra de populære mærker DROPS, Mayflower og Du Store Alpakka. Vi tilbyder også et stort sortiment af strikkepinde og hæklenåle samt tilbehørsprodukter, f.eks. fra den kendte producent KnitPro.

Hos os kan du handle, lige når du har tid og lyst, og du er ikke begrænset af bestemte åbningstider.

 

Se vores populære og billige DROPS-garn her.

Se alle vores strikkepinde og hæklenåle her.

Se vores store udvalg af tilbehør her.

Se alle vores gratis digitale strikke- og hækleopskrifter her.

 

Levering til hele Århus

Vi leverer garn og tilbehør til alle postnumre og adresser i Aarhus.

Du kan vælge at få din pakke leveret direkte hjem til din dør eller at hente den i en pakkeboks i nærheden af dit hjem, hvis det passer dig bedre.

Vi har nogle super dygtige og effektive lagermedarbejdere, som altid bestræber sig på at få sendt alle ordrer hurtigt afsted. På den måde har man som kunde mulighed for at sidde med sit nye garn eller tilbehør i hænderne allerede 1-2 hverdage efter bestillingen.

 

Billigt garn og alverdens strikke- og hækletilbehør

Hos YarnLiving finder du altid et stort udvalg af garnkvaliteter, hvor prisen altid er skubbet helt i bund. Vi kører derudover løbende mange gode tilbud, hvor du kan spare endnu flere penge på bestemte garnkvaliteter.

Udover et stort garnsortiment forhandler vi også pinde og nåle samt strikke- og hækletilbehør. I disse to store udvalg kan du finde rundpinde, hæklenåle, strømpepinde og jumperpinde og alt fra knapper, sytråd og tusser til maskeholdere, pindemålere og pindebeskyttere.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid mere end velkommen til at skrive til vores kundeservice.

 

 

 

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på