Garnforhandler Odense

YarnLiving leverer garn til alle i Odense og omegn. Hvis du ønsker at gøre dit garnkøb hurtigt og nemt for dig selv, så er du kommet til den helt rette side.

Vi leverer garn, strikkepinde og hæklenåle samt alverdens strikke- og hækletilbehør, og vi garanterer levering 1-2 hverdage efter dit køb.

YarnLiving er en online garnforhandler, og hos os kan du nemt, hurtigt og sikkert købe det, du har brug for, til dit næste kreative projekt.

Vi forhandler et stort sortiment af garnkvaliteter, f.eks. fra de populære mærker DROPS, Mayflower og Du Store Alpakka. Vi tilbyder også strikkepinde og hæklenåle i mange forskellige størrelser og materialer, og her er KnitPro og DROPS to af vores kendte leverandører. Hvis du står og mangler nogle bestemt tilbehør, så kan vi også tilbyde en lang række af tilbehørsprodukter, f.eks. fra Prym og KnitPro.

Hos os kan du handle, lige når du har tid og lyst, og du er ikke begrænset af bestemte åbningstider.

Vi sidder altid klar til at svare dig i vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores produkter, levering mm.

 

Se vores mange forskellige garnmærker her.

Se alle vores strikkepinde og hæklenål her.

Se vores store udvalg af tilbehør her.

 

Levering til hele Odense

Vi leverer garn, pinde, nåle og tilbehør til alle, der vil onlineshoppe online i Odenseområdet.

Du kan vælge at få din pakke leveret direkte hjem til din dør eller at hente den i en pakkeboks i nærheden af dit hjem, hvis det passer dig bedre.

Vi har nogle super dygtige og effektive lagermedarbejdere, som altid bestræber sig på at få sendt alle ordrer hurtigt afsted. På den måde har man som kunde mulighed for at sidde med sit nye garn eller tilbehør i hænderne allerede 1-2 hverdage efter bestillingen.

 

Det rette garn og tilbehør til dig

Hos YarnLiving finder du altid et stort udvalg af garnkvaliteter, og vi tilbyder bl.a. garn af alpaca, bomuld, mohair, nældefibre og silke. Derudover har vi økologisk garn, glitter- og effektgarn samt stofgarn. Vi bestræber os altid på at kunne tilbyde billige garnpriser. Løbende afholder vi også store ekstraudsalg, hvor du kan spare endnu flere penge på bestemt garn.

Udover et stort garnsortiment forhandler vi også strikkepinde og hæklenåle, og her kan du f.eks. finde rundpinde, strømpepind og jumperpinde. Alle vores pinde og nåle fås i mange størrelser og lækre materialer.

Hvis du har brug for tilbehørsprodukter til dit kreative projekt, er du også kommet til det rette sted. I vores store tilbehørsudvalg fås nemlig alt fra målebånd, nåle og pindemålere til fyldevat, labels og seleclips.

 

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på