Hæklet bryllupsgave

Her finder du forslag til gaver, som vil glæde brudeparret. En god bryllupsgave kan komme i mange afskygninger og afhænger i høj grad af parret selv. Her giver vi en masse gode bud på opskrifter, som du kan bruge til at lave den perfekte bryllupsgave til brudeparret.

Den rigtige bryllupsgave kan bringe en helt masse minder med sig, og derfor er det helt fantastisk, når man laver den selv. Det gør gaven utroligt personlig, og så kan den også bruges i årevis. Bolig- og interiør er en rigtig god gaveform, da det netop kan holde i årevis og bruges igen og igen i hverdagen.

Se vores store udvalg af hækleopskrifter her

 

Netop interiør til hjemmet, som holder i mange år fremover, er et tæppe. Det er et stort og tidskrævende projekt, men det er også et projekt som virkelig lønner sig i sidste ende. Et tæppe kan bruges i årevis, både i hjemmet men også på picnics, til havet og i parken. Det er altså en gave som bliver ved med at give i årevis.

Læs mere om hæklede tæpper her.

Tæppet er også en gave, som gives til begge parter, da det er en gave, som kan bruges i mange forskellige henseender. På tæppet kan desuden broderes bryllupsdato eller påsættes labels med navnene på det lykkelige par.

Se vores store udvalg af labels her.

Herunder har vi samlet en lang række af de mest populære hæklede tæpper i øjeblikket. Hvis du vil se endnu flere opskrifter på hæklede tæpper, så kan du klikke her.

 

En gave, som helt sikkert også falder i brudeparrets smag er en welnesspakke. Den kan bestå af rondeller, sæbeposer, klude og håndklæder - praktiske ting til hjemmet, som kan gøres helt personlige. Find det mønster og den farve, som passer bedst til hjemmet, og så er det ellers bare at gå i gang. Det er kun fantasien, der sætter grænser, i så personlig og flot en gave.

Klik på billederne herunder for at komme til opskriften eller klik her for at se hele vores store udvalg af hækleopskrifter.

 

En anden god gave er pynt til hjemmet. Det kan være en dekorativ bamse, søde æggevarmere, kurve eller puder. Denne type gave er nemlig svær at slide op, og så kan den tilpasses brudeparret.

Er brudeparret vild med bestemte farver til hjemmet, eller har deler de en fælles hobby? Så er det bare med at svinge hæklenålen, så de kan få en sød og personlig gave. Det behøver nemlig ikke nødvendigvis at være en kæmpe gave i sig selv, men så kan der skjules et pengebeløb eller et gavekort i gaven. Det kan gemmes i saddeltasken på en hæklet alpaca eller i hatten på en hæklet mand i brudeparret - mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Læs mere om hæklede pengeskjulere her.

 

Vi håber, at du nu føler dig inspireret til at gå i gang med den hæklede bryllupsgave.

God fornøjelse :-)