Hæklet mors dags gave

Står du også og mangler en gave til din mor, men har svært ved at finde på den helt rette? Det kan nemlig være svært at finde på, hvad der skal laves til mors dag - især når man ønsker en personlig gave. Her er en hjemmehæklet gave helt perfekt, da det ikke behøver at være et stort og dyrt projekt for at ende ud med et rigtig flot og personlig gave til din mor.

Se vores store udvalg af hækleopskrifter her

Mors dag falder hvert år den 2. søndag i maj. Derfor varierer det altså fra år til år, hvilken dato mors dag ligger. Dog ligger den som hovedregel mellem d. 08 og 15. maj. Mors dag startede egentlig i USA som en fejring af moderens vigtige rolle i familien, men i dag er det også en udbredt fejring i Danmark. Har hylder vi den enkelte mor i familien, og derfor er det da dejligt med en hjemmelavet gave til den specielle mærkedag.

En dejlig gave at modtage mors dag er en wellnespakke. Den kan nemlig tilpasses din mor, så den passer til hendes behov. Den kan bestå af hæklede klude, rondeller, en sæbepose og måske vedlægges en lækker sæbe eller serum. De små hæklede dele tager ikke lang tid at kreere og er helt perfekt til mors dag. Vi har samlet en lang række opskrifter herunder, som du kan klikke dig ind på. De er alle gratis og nemme at gå til, så du kan blive klar med en gave til din mor.

Hvis du allerede har hæklet alle de rondeller, som de mor kan bruge, så har vi heldigvis også flere andre gode gaveidéer. Et sæt grydelapper falder altid i god jord, da den kan laves lige som din mor ønsker dem. Grydelapper hækles som hovedregel i bomuld, da det er bedst til at holde varmen væk fra de sarte fingre. Desuden kan grydelapperne tilpasses, så de passer lige til din mors køkken i både farver og mønster.

Se vores store udvalg af hæklede grydelapper her eller klik direkte ind på én af opskrifterne herunder.

En anden oplagt genstand til interiøret er en hjemmehæklet bordskåner. Her behøver du modsat grydelappen kun at hækle én for at have en færdig gave. En bordskåner kan laves tyk ved at filte garnet eller hækle en tyk af bomuld. Tilpas bordskåneren, så den passer til hjemmets stil og farver, så du er helt sikker på, at dit arbejde falder i god jord hos din mor på mors dag.

Du kan finde vores gratis opskrifter på hæklede bordskånere her

Det er også en mulighed at glæde sin mor med et hæklenålesæt, hvis hun også selv er vild med at svinge nålen. Måske hun allerede har en yndlingstype hæklenål, som findes blandt vores store sortiment af hæklenåle. Det kan også være, at hun fortjener en rigtig luksushæklenål som Clover Amour. Nålen er lavet, så den passer ergonomisk godt i hånden, så den ikke belaster fingrene og musklerne i hånden for meget ved hækling.

Læs mere om vores hæklenåle her

Skal det gå hurtigt med din gave? Hvis din mor ligesom kan lide at hækle eller strikke, så udbyder vi også gavekort. Så kan din mor helt selv vælge, hvad hun mangler til sine kreative sysler. Gavekortet sendes digitalt, så det er også den perfekte løsning, hvis du ikke er hjemme på mors dag. Det er nemlig nemt at videresende gavekortet digitalt, så din mor også kan få en gave på mors dag.

Køb et gavekort til YarnLiving her

Er du mere til at strikke din mors dags gave? Så har vi heldigvis også samlet rigtigt mange gode strikkeopskrifter, så er yderst egnede til mors dag. Så mangler du endnu mere inspiration er det bare at dykke ned i artiklen her.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af strikkeopskrifter her

Rigtig god fornøjelse med at hækle din mors dags gave :-)