DROPS Karisma

Har du haft kig på DROPS Karisma, men er du lidt i tvivl om, hvordan du skal bruge garnet bedst? Så har vi her samlet en masse viden om garnet, tips til, hvad det kan bruges til, samt hvordan du bedst behandler garnet, så dit projekt er sikker på at sidde helt i vinkel. Hvis du skulle være i tvivl om noget, så sidder vores kundeservice altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Find DROPS Karisma billigt her

                                                           

Hvad er DROPS Karisma?

DROPS Karisma er et 100% uldgarn spundet af 4 tråde. De 4 tråde er med til at give garnet en rigtig god formstabilitet og styrke, som gør at det kan kategoriseres som et sportsgarn. Udover at være et godt og slidstærkt garn, så er ulden oven i også superwashbehandlet. Det vil siges, at garnet kan tåle maskinvask på helt op til 40 grader. Husk, at du kan læse mere om vask og pleje af DROPS Karisma længere nede på siden.

Se hele det store udvalg af uldgarn her

DROPS Karisma stammer helt tilbage fra 1980’erne, hvor der ligesom nu var et kæmpe strikkeboom. Det er derfor en klassiker, som har været på markedet i rigtigt mange år, og som er kommet for at blive. Én af de goder ved garnet, som gør det så populært, er det kæmpe farveudvalg. Det bliver jævnligt opdateret med både nye UNI- og MIXfarver, så du kan finde de flotteste farver.

Se hele farveudvalget i DROPS Karisma her

Sportsgarn

DROPS Karisma er ekstra stærkt, og derfor kan det kategoriseres som et sportsgarn. Sportsgarner er alle garner, som har en højere styrke og modstandsdygtighed end et almindeligt strikkegarn. Dette gælder både slidstyrke, men det kan også tåle for eksempel vand og anden snavs.

Se alle sports- og strømpegarn her

Hvorfor skal man vælge DROPS Karisma?

DROPS Karisma er et utroligt lækkert uldgarn, som har den perfekte strikkefasthed til rigtigt mange forskellige typer projekter. Garnet er perfekt til tøj, som skal holde i mange år og tåler slid og lignende brug. Det er altså et helt fantastisk helårsgarn.

Find alle opskrifter med DROPS Karisma her

Læs mere om uldgarn her

En anden god grund til at vælge DROPS Karisma er det kæmpestore farveudvalg med mange forskellige nuancer. Med over 40 smukke og unikke farver er du sikker på at finde mindst én, der falder i din smag. Jævnligt bliver farvekortet opdateret og udvidet, så DROPS Karismas farveudvalg følger med tiden og moden. Det specielle ved farvekortet er desuden, at farverne er en god blanding mellem UNI og MIX colour. Uni colour er alle ensfarvede og stærke farver, som giver kreationerne et rigtigt flot look. Mix er derimod en en harmonisk mix af nuancer, som giver et flot og levende udtryk.

Gå på opdagelse i det store farveudvalg her

Noget af det bedste ved garn fra DROPS er, at det er høj kvalitet til en god pris. Her er det altså muligt at få et rigtigt godt garn, som selv til større projekter ikke lægger budgettet ned. Når du køber DROPS Karisma ved os, så handler du ved en DROPS SuperStore. Det betyder, at vi altid er opdateret med de nyeste farver og forhandler alle DROPS’ produkter.

Find alle garner fra DROPS her

                                                             

Opskrifter med DROPS Karisma

Drops Karisma er en de mest populære DROPS kvaliteter, og derfor er du også sikret et stort antal opskrifter med netop DROPS Karisma.

Se hele det store udvalg af gratis opskrifter her

Alle de opskrifter, som er udviklet af GarnStudio med DROPS Karisma er kreeret med henblik på garnets bedste kvaliteter. Opskrifterne er alle med udførlige guides, så du kan blive guidet sikkert gennem processen fra start til færdigt produkt. Opskrifterne er desuden alle korrekturlæst og gennemgået nøje, så du er sikker på at få en rigtig god opskrift, når du køber garn fra DROPS.

Her kan du finde alle opskrifter med DROPS Karisma

Helårsgarnet, der bliver ved med at give

DROPS Karisma er oplagt at bruge til beklædningsgenstande grundet sin store styrke. Det er desuden et rigtigt flot uldgarn, som gør sig godt i både struktur- og mønsterstrik. Når du er færdig med dit hjemmestrikke eller -hæklede projekt, så kan du trygt vaske garnet på fin- eller uldvask i vaskemaskinen. Altså, et rigtigt godt garn til beklædning.

Se det store udvalg af strik til dame her

Køb DROPS Karisma billigt her

Herunder har vi samlet en lang række opskrifter på strikkede beklædningsgenstande, hvor DROPS Karisma er anvendt. Vi har forsøgt at finde forskelligartede opskrifter, så du er sikker på at finde noget for dig. Klik på billedet for at komme direkte til den digitale opskrift, så du hurtigt kan komme i gang med dit næste strikkeprojekt.

         

Strømper og sokker

Som nævnt tidligere er DROPS Karisma et sportsgarn, og det gør det helt ideelt til strømper og sokker. Garnet kan nemlig tåle både slid, vand og andet skidt og så kan det lynhurtigt vaskes i maskine. Med det store udvalg af farver er du altså også sikker på at kunne strikke eller hækle et par strømper, som alle vil synes om.

Se hele det store udvalg af gratis opskrifter på strikkede strømper her

Strømperne her er i det populære nordiske mønster, som er karakteriseret ved de fine farveovergange og kreative mønsterkombinationer. Strømperne kommer fra størrelse 35 og helt op til 43. Kast dig ud i dem og få svunget strikkepindene med DROPS Karisma.

Find opskriften helt gratis her

                                                                   

Pleje og vask af DROPS Karisma

For at kunne få DROPS Karisma til at holde i mange år fremover, så er det vigtigt, at det bliver vasket og tørret korrekt. Med meget få og enkle steps, så kan garnet holde i flere generationer frem.

Tøj og tilbehør strikket med DROPS Karisma skal fin- eller uldvaskes på maksimalt 40 grader. Herefter skal det tørres fladt for at holde på formen. Det er desuden vigtigt, at det hverken tørretumbles eller bruges skyllemiddel under vask, da det vil ødelægge formstabiliteten og strukturen på det flotte garn.

For at opnå det bedste strikkeresultat anbefales det desuden at bruge pind 4 mm, da man her opnår den bedste formstabilitet. Så er du sikret, at maskerne hverken bliver for løse eller for tætte.

Køb DROPS Karisma her