KnitAtHome – et helt naturligt valg

Her på siden finder du lækre produkter fra KnitAtHome. KnitAtHome er et nyt brand, der altså tilbyder markedets bedst sælgende garnkvaliteter og et helt nyt garnkoncept. De laver et stort udvalg af forskelligt garn i et hav af forskellige farver, så der altid er en masse at vælge imellem, og du vil med garanti kunne finde lige præcis det garn, du ønsker, hos KnitAtHome. De forskellige garner, som du finder i denne kategori, passer perfekt til alle former for strikke- og hækleprojekter, og der er simpelthen ikke det, du ikke kan lave med det lækre garn fra KnitAtHome.

Ud over at du her på siden kan finde de bedste garnkvaliteter fra KnitAtHome, så finder du også forskelligt tilbehør såsom rundpinde og hæklenåle fra samme brand, så det er bare med at tage et kig i det lækre udvalg, så du nemt og hurtigt kan begynde på dit strikke- eller hækleprojekt. Her på siden er der simpelthen alt, du behøver for at opnå et superflot resultat.

-30%
Materiale_227: 100% Superwash behandlet uld
16,10 DKK
23,00 DKK
Du sparer: 6,90 DKK
0 anmeldelser

Find godt tilbehør og de lækreste garner i den bedste kvalitet

KnitAtHome-brandet tilbyder altså et lækkert udvalg af forskelligt garn i forskellige kvaliteter og materialer, så du altid kan vælge garn, alt efter hvad du ønsker at strikke eller hækle. Fælles for de forskellige garner er, at de uanset hvad altid er i den bedste kvalitet. Her på siden kan du for eksempel få fat på de lækreste merino-garner, der er 100% wash-behandlet. Derudover finder du også de bedste alpaca- og uldkvaliteter, og du kan endda også få fat i det helt tykke chunky wool uldgarn, som er helt perfekt til vinteren, hvis du ønsker et stort tæppe eller et dejligt sjal at varme dig med. Mulighederne med garnet fra KnitAtHome er altså nærmest uendelige, og det er helt op til dig, hvad du ønsker at strikke og hækle med de forskellige garner.

Udover garnet her på siden, så er det forskellige tilbehør også helt sikkert værd at tage et kig på. Vi tilbyder hæklenåle i forskellige størrelser og et lækkert træmateriale samt rundpinde og jumperpinde fra KnitAtHome. Hos YarnLiving prøver vi nemlig altid at have et bredt sortiment, så det passer til forskellige målgrupper, og du kan med garanti finde lige præcis det, du leder efter.

Fokus på kvalitet og kundeservice

KnitAtHome-brandet er bare et ud af mange forskellige brands, vi tilbyder her på siden, og vi håndplukker altid vores produkter, så vi kan tilbyde det bedste af det bedste til vores kunder. Vores fokus er i den grad på kvalitet og kundeservice, og vi går ikke på kompromis med nogen af delene. Derfor står vi også altid klar til vejledning, hvis du skulle have brug for hjælp til at finde det rette garn eller det rigtige tilbehør. Vi vil altid forsøge at vejlede dig bedst muligt, så du opnår det bedste resultat, når du strikker eller hækler. Ellers er det bare med at tage et kig her på siden og finde de lækreste garner og det bedste tilbehør fra KnitAtHome.

 

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på