Strikkeopskrifter til køreposer og heldragter

Har du overvejet at strikke en heldragt til den mindste? Så er du landet på den helt rigtige side. Her kan du nemlig finde et stort udvalg af opskrifter på heldragter til den mindste, som også kan bruges som køredragt til bilturen eller i barnevognen.

Se alle vores strikkeopskrifter til baby her.

Herunder finder du alle vores forskellige strikkeopskrifter på heldragter. Når du har fundet den rette opskrift, så kan du downloade den helt gratis. Vi har desuden oprettet vores opskrifter, så du hurtigt og nemt kan vælge størrelse, farve og lægge det ønskede garn i kurven. Du kan også bruge opskrifterne til inspiration og strikke i fri hånd.

-12%
Pris fra
140,00 DKK
159,75 DKK
Du sparer: 19,75 DKK
0 anmeldelser
-2%
Pris fra
428,75 DKK
439,55 DKK
Du sparer: 10,80 DKK
0 anmeldelser
-15%
Pris fra
273,95 DKK
322,55 DKK
Du sparer: 48,60 DKK
0 anmeldelser
Pris fra
41,85 DKK
0 anmeldelser
Pris fra
159,80 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-16%
Pris fra
186,00 DKK
220,65 DKK
Du sparer: 34,65 DKK
0 anmeldelser
Pris fra
374,60 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-12%
Pris fra
197,30 DKK
223,65 DKK
Du sparer: 26,35 DKK
0 anmeldelser
-10%
Pris fra
248,35 DKK
274,70 DKK
Du sparer: 26,35 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
GARN: Go Handmade Teddy
0,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

En opskrift, der vil glæde

De ni graviditetsmåneder kan føles meget lange, når man bærer den lille. Både fordi du med stor sandsynlighed glæder dig utroligt meget til at møde din lille ny, men også fordi graviditeten kan kræve mere ro for kroppen og flere stillesiddende stunder. Det kommer selvfølgelig helt an på den enkelte, men især til slut kan det være nødvendigt med mere ro til kroppen.

Derfor kan det også være en utroligt god idé at fylde tiden ud med strik til den lille. Alle hvilestunderne kan blive fyldt ud med meningsfyldt kreativ tid, så ventetiden ikke føles helt så lang. På den måde kan du have noget hyggeligt at tage dig til, hvis du hviler dig.

En kørepose eller heldragt er også helt oplagt at strikke i ventetiden. Den kan nemlig bruges allerede fra baby skal hjem fra hospitalet og for første gang skal sidde i en kørestol selv. Køredragten holder nemlig ikke kun baby varm, men kan også hjælpe med at omslutte kroppen, så babyen føler sig tryg på hele køreturen hjem.

Så lige meget, om du selv går og venter dig en lille ny eller der er en ny på vej i familien eller vennekredsen, så er det bare om at gå i gang med strikkepindene. Alle de små kreationer vækker stor glæde ved store som små, og så er det også nogle hurtige projekter, når de ikke skal strikkes så store.

Find den rette størrelse

Det er ikke altid lige nemt at vurdere, hvilken størrelse man skal strikke i til baby. Især ikke, når det er en lille ny eller en baby med en stejl vækstkurve. Derfor anbefaler vi også, at hvis du er i tvivl om størrelsen, så gå altid en størrelse op. Den lille skal nok vokse ind i størrelsen og passe heldragten, men hvis først den er for lille, så er det bare utroligt ærgerligt.

I opskrifterne er på siden er størrelserne angivet ud fra den anslåede størrelse med afsæt i babyens alder. Det er dog blot en guideline, så det er vigtigt at have for øje, om du strikker til en større eller mindre baby. Prøv eksempelvis at måle babyen, så du kan få et mere præcist anslag på størrelse, og se så opskrifterne her på siden an.

Når du er færdig med at strikke dit projekt, så anbefaler vi altid at følge vaskeanvisningen på garnets banderole. Her står der præcise anvisninger over, hvordan du bedst muligt behandler garnet, når du er færdig med dit projekt. Det betyder også, at du ikke lige pludselig ender op med en heldragt, der enten er skrumpet eller vokset i vask. Skulle du alligevel have spørgsmål til vask og behandling af garnet, så sidder vi altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål her i kundeservice. Send os en mail på support@yarnliving.com eller send os en besked på Facebook. Så vender vi lynhurtigt retur med en guide til dig.