Mayflower Ribbon

Indhold: 80 % Bomuld, 15 % Polyefter og 5 % genbrugsmateriale

Løbelængde/vægt: 250 g = ca. 125 m

Anbefalet hæklenål: 8 mm

Hæklefasted: 10 x 10 cm = 8 masker x 14 rækker

Vaskes ved max 40°. Normal centrifugering. Tåler kemisk rensning. Tåler ikke blegning. Tåler ikke tørretumbling. Tåler strygning ved lav varme mx 110°. Bør tørres liggende.

49,95 DKK
Lager:
Levering 1-2 hverdage
  • Køb 5 eller flere til 44,95 DKK pr stk.
  • Køb 7 eller flere til 41,95 DKK pr stk.
  • Køb 10 eller flere til 39,95 DKK pr stk.

Mayflower Ribbon

Mayflower Ribbon er et højkvalitets båndgarn. Mayflower Ribbon er ikke er lavet af overskudsmaterialer fra stofindustrien. Båndgarnet fra Mayflower har udover farvenummer tillige partinummer, der modsat andre båndgarner/spaghetti garner således sørger for at man ved større projekter, altid kan være helt sikker på at få netop den samme farve igen blot indfarvningsnummeret er det samme.

Mayflower Ribbon kan anvendes til et utal af projekter indenfor interiør, f.eks. tæpper, puder, "pynder" (en mellemting mellem en pude og en hynde), gulvpuder, gulvtæpper, udetæpper til sommerens udflugter, tasker, hundekurve, kattekurve, brødkurve, nøddekurve, evt. kurve til sæbe til pynt på badeværelse, bordskånere, grydelapper, kun fantasien sætter grænser. 

OBS! Ribbon er lavet af genanvendt garn, hvilket betyder at farverne kan afvige fra billederne.

 

Gratis opskrift: Hæklet tæppe i Mayflower Ribbon 

Gratis opskrift: Hæklet brødkurv og kaffebrik i Mayflower Ribbon

Gratis opskrift: Strandtaske i Mayflower Ribbon

09/06/2017

Superlækkert garn! Det er nemt at hækle med, og arbejdet bliver helt jævnt. Så nu skal jeg shoppe en gang til, for det er for godt og billigt til at lade ligge ;-D Jeg er i gang med et ugletæppe, og bagefter skal der laves masser af små skåle!

Tilføj anmeldelse: