DROPS COTTON Merino

Indhold: 50% Uld, 50% Bomuld
Garngruppe: B (20 - 22 masker)
Vægt/længde: 50 gram = ca. 110 meter
Anbefalede pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21m x 28p
Maskinvask, Finvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

23,95 DKK
32,00 DKK
Du sparer: 8,05 DKK
Lager: Kun 52 stk. tilbage

DROPS COTTON Merino

Et superwash-behandlet garn for alle sæsoner!
 
DROPS Cotton Merino er en kombination af eksklusiv merinould og nydelig langfibret indisk bomuld. Garnet er meget behagelig at arbejde med og giver skønne, komfortable modeller med tydelige og jævne masker.
 
Ulden er Superwash-behandlet og meget mild mod huden og egner sig dermed godt til baby- og børnetøj. Cotton merino består af mange tynde tråde spundet sammen. Dette giver rundhed og fylde og gør at garnet egner sig specielt godt til snoninger, strukturmønstre og perlestrik.
Garnstudio har valgt at ikke karte merinoulden og bomulden sammen. Dette gør indfarvningen mere krævende, men fremhæver hver enkel af fibrenes egenskaber på en bedre måde samtidig som der opnåes et større spil i farver og struktur.
Merino-fibrene i garnet er 19,5 mikron i diameter, noget som er meget tyndt og klassificeres som "Fine". Uld som benyttes til strikkegarn spænder over 17-28 mikron hvor alt under 23 regnes som kløfrit.

Som i alle vore merinogarner kommer merino-ulden fra fritgående dyr i Sydafrika og Sydamerika.

Made in EU

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving Aps forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 5000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på