1853 Vest med fletninger

Pris fra
127,09 DKK
158,85 DKK
Du sparer: 31,76 DKK

 

DOWNLOAD OPSKRIFTEN HER

Strikket vest med fletninger i Mayflower New Sky Light. Størrelse XXS-XXXL.

 

Pinde og tilbehør lægges i kurven separat. 

Se alle dameopskrifter fra Mayflower her. 

 

 

Herunder finder du alt hvad du skal bruge til opskriften
Mayflower New Sky Light 1
Pris fra
42,36 DKK
52,95 DKK
Du sparer: 10,59 DKK
Tilbud udløber 31/07/2024
Lager: 19 stk på lager
Fjern fra kit

1853 Vest med fletninger

Fletninger er en skøn måde at tilføje ekstra detaljer til strik – og samtidig giver det også et ekstra lag af struktur, som hæver strikket til et nyt niveau. Her har vi brugt strikkede fletninger til at give en enkel vest et interessant twist.

Vesten er strikket i Mayflower New Sky Light, som har en løbelængde på 300 meter pr. 50 gram. På trods af garnets lange løbelængde skal denne opskrift strikkes på pind 4. Det skyldes, at garnet består af 35 % alpaka, 35 % uld og 30 % nylon. Sammensætningen gør garnet så fluffy og luftigt, at det uden problemer kan strikkes på mellemtykke pinde.

Fletningerne på vesten træder ekstra flot frem, når der strikkes med New Sky Light. De flettede elementer får et mere blødt skær og bliver mindre markante. Det gøre dem mindre dominerende og voldsomme, selvom de strikkes henover henholdsvis 8 og 12 masker.

Det kræver lidt øvelse at strikke fletninger, og det kan være udfordrende for nybegyndere. I denne opskrift skal alle fletninger dog strikkes fra retsiden, og samtidig flettes de til samme side hver gang, hvilket gør det en smule nemmere.

Du kan selv kigge nærmere på opskriften ved at downloade den på linket herover. God fornøjelse.

Forslag til dig
Andre købte også