DG318 Eco Baby

Størrelse: Baby

Garnkvaliteter: Pure ECO Fur, Pure ECO Wool

Teknik: Strik

Designer: Kari Haugen

 

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: 4 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage

DG318 Eco Baby

Det ligger uendelig mye kjærlighet og omtanke i hjemmestrikkede plagg. Men plaggene får en ekstra dimensjon når du vet at omtanken og kjærligheten starter med dyra som gir oss ulla.

Derfor lanserer Dale Garn et utrolig flott økologisk og etisk garn i ull og alpakka. Nå håper vi at vår nye økologiske babykolleksjon – ECO BABY – frister deg til å ta pinnene fatt!

Vi anbefaler DALE PURE ECO spesielt til baby og barn, men selvsagt til alle andre strikkeprosjekter også. Dette er et garn for deg som vil ha glede og nytte av ullas opprinnelige egenskaper, og som verdsetter den aller beste ullkvaliteten til både liten og stor.

Dale PURE ECO er GOTS og ICEA-sertifisert. Det er din garanti for etisk dyrehold, og for at hele verdikjeden i garnproduksjonen tar vare på både folk, dyrene og miljøet. All behandling av ull, garnet og fargestoffene holder de strengeste økologiske standardene. Det minimerer risikoen for allergier, sykdom og miljøskader.Med det ønsker vi deg en fantastisk PURE ECO-opplevelse!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving