DSA65 Baby & Kids Sweet Alpakka

SPROG: NORSK

Størrelse: Baby, barn

Garnkvaliteter: Pima Baby

Teknik: Fletter, Mønsterstrik, Hækling, Strik

Designer: Hrönn Jónsdóttir, Liv Inger Espedal, Anne-Kirsti Espenes, Berit K. Skårland, Brit Frafjord Ørstavik

-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: 30 stk på lager
Levering 1-2 hverdage
-45%

Se de fine opskrifter fra Du Store Alpakka her

 

Se fine opskrifter fra kataloget gratis her

 

Strikk ungenes sommer-favoritter!

Nå går det raskt mot lysere dager, og både de minste og de litt større ungene har garantert vokst fra de fine strikkeplaggene fra i fjor. Er du i beita for ideer og inspirasjon, deler vi med glede et helt hefte med en drøss nye vår- og sommerprosjekter strikket i PIMA BABY. Her finner du supersøte Sina svingskjørt, Kaisa-kjoler, Boble-genser, Jonna-jakke, Heia-heldress, Poppy-genser, Gladlus-genser, Jolly-jakke og -genser, – og mye, mye mer. Her skal det være strikkeprosjekter for alle enten du er en garn-novise eller dreven med pinner og garn.

Så – gjør deg klar til å teste det perfekte sommergarnet! Bare se hva som skjer når verdens mykeste bomull mikses med verdens fineste babyalpakka. Peruansk Pima bomull vokser i de frodige dalene langs kysten i det nordlige Peru. Perfekt luftfuktighet kombinert med varmt, ekvatorialt klima gir bomull med silkeaktig glans og helt spesiell mykhet. De ideelle vekstforholdene gjør Pima bomull til en av verdens beste bomullskvaliteter. Når man så blander verdens mykeste bomull med verdens fineste babyalpakka, kan det ikke bli bedre.

Heldig er den ungen som får skuffen fylt av deilig hjemmestrikk når det går mot vår. Selv om du ser plaggene på litt større unger her, går oppskriftene ned til 6 måneders størrelse. Derfor kan du fint matche en som er bitteliten med en litt større søster eller bror. Hvor herlig er ikke det! Samme flotte design i søskenversjoner er gøy!

Nå ønsker vi nye og gamle alpakkafantaster velkommen i flokken! Måtte dere få en deilig, solfylt strikkesesong med lange strikkelister og full fart på strikkepinnene. Ekstra glad blir vi når du deler garn-og strikkeerfaringer på Facebook og Instagram. Og – husk å dele dine mesterverk med oss! Det bare elsker vi!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: