M16 JaneVest | JaneSweater

Pris fra
395,70 DKK

 

DOWNLOAD OPSKRIFTEN HER

 JaneVest | JaneSweater fra Molly by Mayflower strikket i Mayflower Molly Fine.

 

Pinde og tilbehør lægges i kurven separat. 

Se hele Molly by Mayflower kollektionen her.
Se alle dameopskrifter fra Mayflower her. 

 

OBS. I kurven er der varer til at lave JaneVest.

Herunder finder du alt hvad du skal bruge til opskriften
Mayflower Molly Fine 09
Pris fra
61,95 DKK
Lager: 20 stk tilbage på lager
Fjern fra kit

M16 JaneVest | JaneSweater

Her får du to opskrifter i én, for dette design af Molly Egelind kan både strikkes som en vest og som en sweater. Det giver to meget forskellige resultater, som begge er kendetegnet af Mollys stilsikre design, hvor der er fokus på luksuriøs komfort.

Janevesten eller –sweateren er Mollys første design, hvor der er fokus på snoninger. Snoningerne giver en hel unik detaljegrad, da der anvendes forskellige snoninger. Denne detaljerighed afbalanceres dog af den enkle pasform, som dog får et moderne twist i form af de markante skuldre, som både går igen på vest og sweater.

Denne opskrift er strikket i Mayflower Molly Fine, som består af 100 % letspundet uld og har en løbelængde på 135 meter pr. 100 gram. Molly Fine er det perfekte garn til denne opskrift, for den letspunde uld giver garnet masser af luftighed, hvilket giver de smukkeste snoninger. Samtidig får designet også den helt rigtige stuktur og tykkelse uden at blive tungt.

Janevesten eller Janesweateren er den perfekte opskrift, hvis du elsker at strikke snoninger. Du får lov at strikke flere forskellige typer af snoninger, og de træder ufatteligt flot frem, når der strikkes i Molly Fine. 

Forslag til dig
Andre købte også
spacer