Rabatkode garn - Find dit yndlingsgarn hos YarnLiving

YarnLiving er en stor onlinebutik, hvor du med garanti kan finde det, du mangler til dit kreative projekt. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af garn, strikkepinde og hæklenåle, samt tilbehør og hobby.

Er du på udkig efter ekstra rabat på garn eller rabatkoder, kan du herunder finde alle nyttige links til at finde vores aktuelle rabatter og udsalg, søge inspiration til dit næste strikke- eller hækleprojekt, deltage i konkurrencer og blive en del af vores kreative univers.


Rabatkupon til garn - Opnå store besparelser:

Hos YarnLiving har vi altid gode tilbud på garn fra det populære mærke DROPS. På vores hjemmeside finder du alle garnkvaliteter, som DROPS tilbyder. Gå ikke glip af rabatkoder og andre tilbud og følg med her på siden og vores nyhedsbrev.

Vi tilbyder et kæmpe udvalg af garn fra Mayflower. Brandet er en af de førende garnproducenter i Norden og i vores udvalg af Mayflower-garn finder du et hav af kvaliteter, som spænder vidt på farvepaletten. Vi tilbyder desuden et stort sortiment af tilbehør samt gratis strikke- og hækleopskrifter fra Mayflower.

Hvis du er vild med at arbejde med alpaca, så kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af garn med alpaca. Alpacagarn føles utrolig blødt og skønt mod huden og kan anvendes til en lang række kreative projekter. Alpaca egner sig især til efterårs- og vintertøj, da det vil holde dig dejlig varm.

Når du går på opdagelse blandt vores alpaca-garner, kan vi især anbefale, at du tjekker Du Store Alpakka ud. Dette brand tilbyder kvalitetsgarn, som kan holde dig varm, og som holder i mange år.

YarnLiving tilbyder også gode tilbud på Dale Garn. Dette lækre og populære garn kan du buge til alle former for strikke- og hækleprojekter. Dale Garn har også en lang række gratis opskrifter, som du også kan finde her på siden.

Hvis du er glad for dansk kvalitetsgarn, bør du tjekke Hjertegarn ud. Her finder du garn, der spænder fra klassiske glatte kvaliteter til tykke kvaliteter. Vi tilbyder også flotte opskrifter fra Hjertegarn, og de er selvfølgelig helt gratis.

På vores hjemmeside tilbyder vi alverdens bomuldsgarn til ethvert kreativt projekt. Om det er tøj, karklude, tasker, kurve, tæpper eller tøjdyr, du skal i gang med, så kan du med fordel bruge bomuldsgarn til projektet. Se vores samlede sortiment af billigt garn, der indeholder 100% bomuld.

Af vores mange bomuldskvaliteter er vi meget stolte af Yarn and Colors, som tilbyder bomuld i høj kvalitet og et hav af forskellige farver. Vores to populære kvaliteter, Epic 8/8 og Must-have 8/4 kommer i hele 100 forskellige farver.

I YarnLiving elsker vi uld, og derfor tilbyder vi også et kæmpe sortiment af uldkvaliteter. Med disse kan du altid holde varmen i vintermånederne. Vores uldkvaliteter er derudover lette og bløde at arbejde med.

Hvis du er på udkig efter en garntype, der både er utrolig god at strikke i, og som samtidig er mild og let mod huden, så skal du se vores store udvalg af merinogarn. Merino har mange af de samme egenskaber som uld, fordi det vil holde dig varm, når det er koldt omkring dig.

Leder du efter de bedste strikkepinde eller hæklenåle? Så tilbyder henholdsvis KnitPro og Clover et kvalitetsudvalg, som er værd at besøge. Her tilbyder vi også altid billige priser og pinde og nåle, der passer til netop dit behov.

Mangler du tilbehør til dit strikke- eller hækleprojekt, så finder du på vores hjemmeside en lang række tilbehørsprodukter fra det populære brand Go Handmade. Go Handmade har desuden en lang række garner og flotte opskrifter på blandt andet sødt babytøj. Opskrifterne er helt gratis.

Find alt tilbehør til dit strikke- eller hækleprojekt med vores produkter fra Prym. Prym tilbyder bl.a. nyttige maskeholdere, målebånd, uldnåle og pindemålere.

Et stort kreativt univers - altid til gode priser. Elsker du at være kreativ, så vil du elske vores billige produkter fra STAEDTLER. Her kan du virkelig lade kreativiteten udfolde sig. I vores STAEDTLER-udvalg finder du både kreative produkter til børn og voksne.

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på