Hoooked Zpagetti

Indhold: Bomuld samt en lille smule elasthan - 100% recycled t-shirt garn

Vægt/længde: ca. 850 gram = ca. 120 m

Anbefalede pinde: 12-15 mm 

Vask: Håndvask, max 30°C / Tørres fladt

 

Se alle vores stofgarner her

111,95 DKK
Lager:
Levering 1-2 hverdage
  • Køb 2 eller flere til 107,95 DKK pr stk.
  • Køb 4 eller flere til 102,95 DKK pr stk.
  • Køb 6 eller flere til 100,95 DKK pr stk.
  • Køb 8 eller flere til 98,95 DKK pr stk.

Hoooked Zpagetti

Hvert Zpagetti nøgle er unik, og billedet viser nogle af de forskellige nuancer / farver, som nøglet kan have. Det betyder at nøglet kan have anden farve/nuance end vist på billedet. Har du et ønske til farven, så skriv meget gerne en kommentar til ordren. Hvert nøgle vejer ca. 850 gram og kommer altid som et nøgle, selvom billedet viser mere end et nøgle.

Zpagetti er lavet af genanvendt tekstilrester, hvilket betyder at der ikke er indfarvninger, som med andre garner, og dermed er hvert ngl unik. Derudover er tykkelsen på tråden ikke den samme, men varierer modsat andre garner. Hvis du bestiller flere nøgler i samme farve, sender vi altid dem, som ligner mest hinanden. Dvs. de kan have forskellige nuancer, selvom du bestiller samme farve. Skriv meget gerne hvis du har ønske til nuance.

Dette store Hoooked Zpagetti nøgle er det oprindelige 100% recycled t-shirt garn og har en løbelængde på 120 m. Hvert nøgle bliver til ca. 50x50 cm, når det bliver enten strikket eller hæklet. Den nøjagtige vægt varierer men er omkring 850 gr.

Billedet med 3 nuancer viser, hvordan farven kan se ud. Når du køber 1 zpagetti ngl, får du 1 ngl i 1 nuance, som er på billedet eller ligger tæt op ad nuancerne på billedet. Hvis du har ønske til farve, så skriv det meget gerne i kommentarfeltet til din ordre. 

Dette tykke t-shirt garn giver et meget fast og robust resultat. Det er meget velegnet til at lave en smart strikket puf, pude, lampeskærm eller et stort hæklet tæppe. De fleste nøgler zpagetti er bomuld med en lille smule elasthan. Vi anbefaler en hæklenål eller strikkepind str. 12-15 mm afhængig af dine præferencer.

Dette garn er håndplukket og udvalgt af Hoooked Production Centre i Portugal. På den måde har Hoooked fuld kontrol med arbejdsforhold og produktionsstandarder. Hoooked Zpagettis stof opfylder det europæisk REACH standard for sikkerhed i forbindelse med brug af kemikalier ved farvning. 

OBS! Hvert Zpagetti nøgle er unik, og billedet viser nogle af de forskellige nuancer / farver, som nøglet kan have. Dvs. nøglet kan have anden farve/nuance end vist på billedet. Har du et ønske til farven, så skriv meget gerne en kommentar til ordren. Hvert nøgle vejer ca. 850 gram og kommer altid som et nøgle, selvom billedet viser mere end et nøgle. Da Zpagetti er lavet af genanvendt tekstilrester, er der ikke indfarvninger, som med andre garner. Derudover er tykkelsen på tråden ikke den samme, men varierer modsat andre garner.

21/05/2022

Super for prisen! Det er korrekt som beskrevet meget lidt elastik. Hæklede et par herre slippers i str. 52 med lukket dobbelt bund og lukket snude, brugte halvanden rulle - på 9mm hækkelnål. Det er billigt for et par slippers som er umuligt at købe i så store størrelser. Manden er glad men mine fingre trænger nu til lidt hvile. Anbefaler helt sikkert disse og vil bestemt købe igen!

Tilføj anmeldelse: