Strikkeopskrift Babytøj

Det er super populært at strikke tøj til baby. Mulighederne for strikket babytøj er rigtig mange, og her på siden giver vi dig inspiration til, hvilket projekt du kan springe ud i.

Her kan du se hele vores udvalg af strikkeopskrifter til baby.

   

I vores store udvalg af strikkeopskrifter til baby finder du alt fra trøjer, sweatre, jakker, cardigans, huer, små vanter, babysko, bukser, smækbukser og kjoler til babytilbehør som tæpper og svøb, køreposer, nissehue, dåbskjole og fine kraver.

Mange af strikkeopskrifterne i sortimentet er gratis, mens andre opskrifter sælges til gode og fornuftige priser. Hvis du ønsker at læse opskrifter i bogform, så kan du tjekke vores udvalg af bøger med strikkeopskrifter ud her.

Et populært og skøn projekt er at strikke en heldragt/sparkedragt til baby. En sådan dragt kan komme i mange forskellige afskygninger, alt efter hvilken funktion den skal have. Hvis det er vinter og dragten skal benyttes udendørs til f.eks. barnevognsture, tilbyder vi en række opskrifter på lune og bløde heldragter. Hvis dragten derimod skal anvendes indendørs og i de varmere måneder, så tilbyder vi ligeså mere luftige og lette dragter, som babyen også nemt kan bevæge sig i.

     

Et andet skønt strikkeprojekt er strikkede blebukser. Dette er et overskueligt projekt, som ikke behøver tage lang tid at strikke. Samtidig er blebukser super anvendelige både om sommeren og vinteren. Du kan også give dig i kast med et par små sokker, tøfler eller en sød lille kyse. Her er du også garanteret et overskueligt strikkeprojekt, som samtidig vil resultere i noget super sødt og anvendeligt.

Vores udvalg af strikkeopskrifter byder også på bluser, cardigans og kjoler til baby. Opskrifterne har hver især flotte detaljer, og du kan med garanti få øvet dig på nye teknikker, samt leget med skønne farver.

Når du skal i gang med at strikke babytøj, er det vigtigt at overveje, hvilken type garn du vil bruge. Det er populært at strikke babytøj i merinogarn, eftersom det hjælper babyen med at varmeregulere. Derudover kan vores merinogarn vaskes i maskine, hvilket klart er en fordel, når det handler om tøj til baby og barn.

Vores mest populære merinogarn til babystrik er DROPS Baby Merino. Garnet består af 100% extrafine merinould og kommer i en lang række smukke farver. Desuden er garnet Oeko-Tex certificeret i 1 Class, hvilket betyder, at det er testet helt fri for skadelige kemikalier.

Tjek DROPS Baby Merino-garnet ud her.

Det er desuden væsentligt at have for øje, hvilken størrelse man skal strikke babytøjet i. Er babyen endnu ikke kommet til verden? Ja, så er mulighederne mange. Du kan f.eks. vælge at strikke fra 0-3 måneder, så tøjet kan blive anvendt med det samme. Omvendt kan det være en fordel at strikke i f.eks. str. 3-6 måneder, så babyen kan vokse i tøjet.

Blandt vores mange strikkeopskrifter til baby kan vi klart anbefale at se nærmere på opskrifterne fra Go Handmade. Disse babyopskrifter er utrolige flotte og har de fineste detaljer, f.eks. i form af snoninger, perlestrik eller flæser.

Her kan du se hele vores udvalg af garn fra Go Handmade.

Rigtig god fornøjelse med dit hjemmestrikkede babytøj :-)