Strikket gave til ven

Har din ven snart fødselsdag? Og mangler du inspiration til, hvad du kan give ham i gave? Så er du landet på den helt rette side. Her giver vi dig nemlig inspiration til en god og hjemmestrikket vennegave.

Se hele vores udvalg af strikkeopskrifter her.

Strikkede huer er den helt sikre vinder, når det gælder gaver. Strikhuer kan bruges i mange år og kan strikkes i forskellige farver og mønstre. Derfor kan man nemt strikke en helt unik hue, som netop passer til modtageren af gaven.

Vi har en lang række opskrifter på strikkede huer til herre. På den måde kan du lade dig inspirere, og måske finder du den helt rette opskrift, som vil skabe glæde hos din ven. det er en god idé at strikke i et garn, som kan maskinvaskes. På den måde er huen let at håndtere, og samtidig kan den holde i årevis. Samtidig er det vigtigt at vælge et blødt og kløfrit garn, så huen kommer til at føles blød og behagelig at have på.

Herunder kan du se et udvalg af hueopskrifter. Klik blot på billederne for at komme til opskrifterne.

Elsker din ven at være i køkkenet og lave mad? Så findes der en lang række gaveidéer til netop dette. Du kan f.eks. strikke et par flotte grydelapper til ham. Grydelapper er en uundværlig del af køkkenet. Samtidig kan de strikkes i forskellige mønstre og farver, og derfor er du altså garanteret et sjovt og hyggeligt strikkeprojekt.

Du kan også strikke en stak karklude til din ven. Klude er et nemt, overskueligt og billigt strikkeprojekt at gå i gang med. Hvis du er nybegynder i strikkeverdenen, er det tilmed et oplagt projekt at starte med. Klude er et populært strikkeprojekt, bl.a. fordi det er miljøvenligt. Klude strikket i bomuld udleder nemlig ikke mikroplast, og derudover kan de genbruges igen og igen.

Herunder ser du et udvalg af vores opskrifter på grydelapper og klude.

Strikkede strømper! Det kan alle altid på gavn af, og derfor er et sådant par også en oplagt muligt at give din ven. Find et blødt strømpegarn i hans yndlingsfarve(r) og strik ham et skønt og lunt par strømper.

Strikkede strømper er uundværlige, især om vinteren, og samtidig er der ofte hygge og nostalgi forbundet med hjemmestrikkede strømper. Glæd derfor din ven med et par. Du kan her på hjemmesiden finde mange flotte opskrifter på strikkede strømper. Det er derfor bare med at finde netop den opskrift, der matcher din vens behov.

Vil du hellere i gang med at hækle en gave til din ven? Så kan du tjekke denne side ud og få inspiration til en hæklet vennegave.

Rigtig god fornøjelse med din hjemmestrikkede gave :-)